"Kahvehanelerde Seçim Rüzgârları: Yağcı'dan Afyonkarahisar'a 'Birlik Mesajı'"

"Kahvehanelerde Seçim Rüzgârları: Yağcı'dan Afyonkarahisar'a 'Birlik Mesajı'"

Siyaset 14.03.2024 12:24:00 0

 

Alper Yağcı Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor - Birlik Vurgusuyla Destek İstedi

 

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, yerel seçimlerin arefesinde sahadaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kahvehane ziyaretleriyle vatandaşların gönlüne hitap eden Yağcı, Afyonkarahisar'daki mahallelerin durumunu yerinde inceledi.

 

Yaklaşan 31 Mart mahalli seçimler öncesinde Afyonkarahisarlılarla her fırsatta buluşan Alper Yağcı, bu defa kahvehaneleri ziyaret ederek, vatandaşlarla birebir diyalog kurdu. Yağcı, bu vesileyle mahallelerin sorunlarını ve sakinlerinin ihtiyaçlarını detaylıca öğrendi.

 

Kahvehane ziyaretlerinin ardından düşüncelerini paylaşan Başkan adayı Yağcı, "Bizler sadece konuşan değil, dinleyen ve yerine getiren bir yönetim anlayışına sahibiz. Halkımızla her zaman iç içeyiz. Sokak ziyaretleri, ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştirdiğimiz buluşmalarda vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alıyoruz. Kahvehaneler, halkımızın buluşma noktası olduğu için, onları ziyaret edip, halkımızın sesini dinleyerek onlara neler yapabileceğimizi anlattık. 

Daha öncede söylediğim gibi, bizler geçmişte bir olduğumuz gibi gelecekte de bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın bize vereceği destekle, Afyonkarahisar'ı layık olduğu hizmetlerle buluşturmayı umuyoruz ve bu bizim için büyük bir onur olacak" şeklinde konuştu.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °