Köksal’dan Kadınlar Günü mesajı

Köksal’dan Kadınlar Günü mesajı

Siyaset 8.03.2024 15:22:00 0
Köksal’dan Kadınlar Günü mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

 

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım ve şehit annelerimiz olmak üzere, emekçi, cefakar, çalışkan kadınların gününü kutladığını belirten Köksal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm dünyadaki ve ülkemizdeki cefakar, emekçi, çalışkan kadınların hakkettikleri değere kavuşmalarını diliyor, iş ve sosyal hayatında baskı ve şiddet gören kadınlarımıza uygulanan zulmün son bulmasını umuyorum. 

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım ve şehit annelerimiz olmak üzere tarihe iz bırakmış tüm kadınların, geçmişten günümüze kadar isimleri değişse de kaderleri değişmeyen baskılanmış, 

hor görülmüş, zulmedilmiş kadınların, her şeye rağmen eğitimde, sporda, sanatta kendini kanıtlamış kadınların, iş hayatında, teknolojide, girişimcilikte başarıyı kovalayan kadınların, emeğin ve cesaretin timsali olmuş kadınların gününü kutluyorum.”


Anahtar Kelimeler: Köksal’ Kadınlar mesajı
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °