Mega Birlik Medya’dan AGC Başkanı Akar’a hayırlı olsun ziyareti

Mega Birlik Medya’dan AGC Başkanı Akar’a hayırlı olsun ziyareti

Gündem 12.02.2024 17:01:00 0
Mega Birlik Medya’dan AGC Başkanı Akar’a hayırlı olsun ziyareti


Ulusal yayın yapan Kanal3 TV ve yerel yauın yapan Gazete3’ü bünyesinde barındıran Mega Birlik Medya ekibi, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilen İsmail Akar’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diler. Mega Birlik Medya Genel Müdürü Selcen Dilek Çöygün, Programlar Müdürü Uğur Berna Türksoy ve Haber Müdürü Kafir Kaplan’dan oluşan Mega Birlik Medya ekibinin ziyaretinde AGC Yönetim Kurulu Üyeleri M.Emin Birliktir, Hakan  Dilek, Ömer Elçi ve Faruk Kılınç hazır bulundu
 AGC ÜYELERİNE YENİ KİMLİK VE ROZET VERİLECEK
Medyanın sorunları üzerinde değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Megabirlik Genel Müdürü Çöygün, ekibi adına AGC Başkanı Akar’a başarılar diledi.
AGC Başkanı İsmail Akar da “Kanal3 ve Gazeteci 3 ün çalışmalarını yakından takip ediyorum, yayınları gerçekleştiren ekibe başarılar diliyorum” dedi.  
Bu arada, AGC’nin faaliyetlerinden bahseden Akar, “Eski üye tanıtım kartlarının süresi 10 Ocak 2024’te bitti. Yeni yeni kimlikler kare kodlu olacak ve kabartmalı rozetlerle üyelerimize yakında vereceğiz” bilgisini aktardı.

#AGC #AFYON #BASIN


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °