MHP Afyonkarahisar Milletvekili Taytak, İscehisar'da seçim çalışmalarını sürdürdü.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Taytak, İscehisar'da seçim çalışmalarını sürdürdü.

Gündem 3.05.2023 15:12:19 0
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Taytak, İscehisar
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına İscehisar ilçesinde devam ediyor. Taytak, seçim çalışmaları sırasında yaptığı bir konuşmada, 15 Temmuz'da işgal girişiminde bulunan FETÖ terör örgütü ve yandaşlarını, 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde bir kez daha yenilgiye uğratacaklarını ifade etti.

Taytak, İscehisar ilçesinde esnaflar, vatandaşlar, muhtarlar, STK temsilcileri ve iş adamlarıyla bir araya geldi. İlk olarak Seydiler Belediyesi'nde esnaflar ve vatandaşlarla buluşan Taytak, kasabanın desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ardından İscehisar ilçesindeki sanayi esnafını ve ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. Esnaflar, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisine oy vereceklerini belirttiler.

Çalışlar Köyü ziyareti sırasında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Taytak, 15 Temmuz'da yaşanan işgal girişimine değinerek, bu olayda ülkenin bölünmek istenmesine rağmen milletin birlik içinde hareket ettiğini ve başarılı olduunu söyledi. Aynı şekilde, 14 Mayıs'ta FETÖ terör örgütü ve yandaşlarına karşı da başarılı bir şekilde mücadele edeceklerini ifade eden Taytak, ülkenin geleceği için bu mücadelenin önemine değindi. Daha sonra muhtarlar, STK temsilcileri ve iş adamlarıyla buluştu.

Genel olarak, Afyonkarahisar Milletvekili ve Milletvekili Adayı Taytak, İscehisar ilçesinde seçim çalışmalarına devam ederken, vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi ve cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde, ülkenin birliği ve geleceği için Milliyetçi Hareket Partisine oy verme çağrısı yaptı.

Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °