MHP Afyonkarahisar'da Yerel Yönetimlerle İş Birliği İçin Ziyaretlerde Bulundu

MHP Afyonkarahisar'da Yerel Yönetimlerle İş Birliği İçin Ziyaretlerde Bulundu

Siyaset 22.01.2024 13:02:04 0
MHP Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından düzenlenen bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. MHP'nin Afyonkarahisar'dan Sorumlu MYK Üyesi ve Milletvekili Mehmet Taytak'ın liderliğinde gerçekleşen ziyaretlerde, parti yöneticileri, il ve ilçe yönetimleri ile kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve parti yönetim ekibi, MHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ve KAÇEP Başkanı Nesrin Çelikbilek de dahil olmak üzere önemli parti temsilcileri, Defterdar Mehmet Ar ve yardımcısı Hüseyin Zengin'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Parti yetkilileri, Defterdar Mehmet Ar ve yardımcısı Hüseyin Zengin'e misafirperverlikleri ve nazik kabulleri için teşekkür ettiler. Ziyaretler sırasında, Afyonkarahisar'ın ve bölgenin gelişimi ile yerel ve ulusal meseleler hakkında görüş alışverişi yapıldığı belirtiliyor. Bu tür ziyaretler, MHP'nin bölgedeki birlik ve beraberlik mesajını güçlendirmek ve yerel yöneticilerle iletişimi artırmak adına önem taşıyor.

Bu ve benzeri ziyaretlerin, MHP'nin yerel yönetimlerle iletişim ve iş birliği süreçlerini geliştirmek açısından önemli bir rol oynadığı ve yerel kalkınma ve çözüm odaklı politikaların geliştirilmesine olumlu katkı sağladığı, kamuoyu tarafından takdir ediliyor. MHP'nin Afyonkarahisar'daki faaliyetleri, siyasi takvim ve gündemdeki konularla eş zamanlı olarak devam edeceği ifade ediliyor.

#MHP #Afyonkarahisar #ziyaret #politika #yerelyönetimler

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °