MHP, "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" sloganıyla Mersin'de açık hava toplantısı düzenliyor

MHP, "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" sloganıyla Mersin'de açık hava toplantısı düzenliyor

Siyaset 23.01.2024 11:02:00 0
MHP,

MHP, Türk siyasi alanında önemli bir buluşmaya daha imza atıyor. Partinin dinamizmini ve toplumla olan bağlarını güçlendiren etkinliklerinden biri olan "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" sloganı altında düzenlenecek olan açık hava toplantısı, Mersinli vatandaşlarla buluşuyor.

28 Ocak 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan etkinliğin adresi, Mersin'in sosyal yaşamını hareketlendiren ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Millet Bahçesi Yanı olacak. Saat 13:00'te başlayacak olan toplantı, partililer ve MHP liderleri ile Mersin halkının buluşma noktasına dönüşecek.

MHP'nin politik gündemi ele alacağı bu toplantıda, milli birlik ve beraberlik ruhu vurgulanarak, Türkiye'nin geleceği için öne sürülen vizyon ve projeler ele alınacak. Parti sözcüleri, ülkenin çeşitli meseleleri hakkında görüşlerini dile getirecek, siyasi mesajları ve hedeflerini katılımcılarla paylaşacaklar.

Açık hava toplantısının, partinin halkla iç içe olma politikasının bir tezahürü olarak, MHP'nin ulusal çıkarlar ve milliyetçi politikalar çerçevesindeki tutumunun bir göstergesi olduğu belirtiliyor. Tüm Mersinli vatandaşlar, söz konusu etkinlikte MHP'nin siyasi temsilcileri ile doğrudan iletişime geçme ve siyasi süreçler hakkında bilgi alma fırsatı bulacak.

MHP, bu etkinlikle birlikte Mersin lokalinde etkin siyasi varlığını pekiştirirken, partinin ülke genelinde ve yerel düzeyde gerçekleştirdiği çalışmaları kamuoyuna aktarma fırsatı yakalayacak. Açık hava toplantısına, partililerin yanı sıra kent sakinleri ve siyasetle ilgili her kesimden bireyler davet ediliyor. Toplantının, Mersin'de sosyal ve siyasal hayatı canlandırması ve demokratik katılımı teşvik etmesi bekleniyor.

#MHP #Mersin #Siyaset #AçıkHavaToplantısı #MersinMilletBahçesi


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °