MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Hukukun teröristleri cezalandırmaktan aciz kaldığı bir dönem yaşıyoruz."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Hukukun teröristleri cezalandırmaktan aciz kaldığı bir dönem yaşıyoruz."

Siyaset 27.12.2023 11:15:33 0
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli:
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkede yaşanan terör olaylarına ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Bahçeli, genç yaşlarda hayatını kaybeden şehitlere atıfta bulunarak, "Anaların gözbebeği, bağrımızın ateşi gençlerimiz, vatan uğruna feda ediliyor." dedi.

Bahçeli, devlete karşı düşmanca tavırlar sergileyen unsurlara karşı hukukun yeterince ciddi olmadığını savundu. "Adalet arayışının gölgesinde kendimizi avutamayız. Hukukun teröristleri cezalandırmaktan aciz kaldığı bir dönem yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Bahçeli ülkeye barış ve huzurun ancak hukukun gerektiği gibi işlemesiyle sağlanabileceğini vurgulayarak, "Çözüm, adaletin kör terazisinde değil, hakkaniyetli bir düzende yatıyor." şeklinde konuştu.

MHP lideri, adalet ve hukuk sisteminin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyleyerek, bu konuda mahkeme üyelerine ve yetkililere çağrıda bulundu. Bahçeli'nin ifadeleri, ülkenin içinde bulunduğu zor zamanlarda hükümetin ve yargı sisteminin sergileyebileceği tavır konusunda belirleyici olması bekleniyor.

#MHP #DevletBahçeli #terör #hukuk #adalet

Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °