MHP Heyeti Afyonkarahisar Genel Merkezinde Buluştu

MHP Heyeti Afyonkarahisar Genel Merkezinde Buluştu

Siyaset 13.12.2023 17:10:28 0
MHP Heyeti Afyonkarahisar Genel Merkezinde Buluştu
Afyonkarahisar'da MHP Heyeti Genel Merkezde Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak öncülüğünde, bir heyet MHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Heyette, Dinar, Sinanpaşa, Emirdağ, Hocalar, ve Afyonkarahisar Merkez ilçelerinin başkanları ile birlikte ilçe ve belde belediye başkan aday adayları yer aldı.

Yuvanın kutlu mekanı olarak tanımlanan MHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen buluşmada, aday adayları resmi başvurularını yaparak yerel seçimler için ilk adımlarını attılar. Milletvekili Taytak, bu önemli buluşmayla ilgili olarak sosyal medya hesabından duygu dolu bir mesaj paylaştı. Yola çıkan belediye başkan aday adaylarına başarılar dileyen Taytak, ilerleyen süreçte aday adaylarına zaferler nasip olması için dua ettiğini belirtti.

MHP'nin yerel yönetimlere yönelik hazırlık çalışmalarının devam ettiği bu süreçte, milletvekili ve ilçe başkanları ile birlikte aday adaylarının da kenetlenerek seçim sürecine katıldıkları ifade edildi. Partililer, buluşmayı birlik ve beraberlik ruhu içinde tamamlayarak, MHP'nin yerelde güçlü bir temsil oluşturma hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu.

Sosyal Medya Etiketleri: #MHP #Afyonkarahisar #yerelseçimler #adayadayları #buluşma

Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °