MHP heyeti, Afyonkarahisar'da kurum ziyaretleri gerçekleştirdi.

MHP heyeti, Afyonkarahisar'da kurum ziyaretleri gerçekleştirdi.

Siyaset 22.01.2024 13:01:42 0
MHP heyeti, Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'da MHP heyeti, yerel idareciler ve yöneticilerle bir araya gelerek kurum ziyaretleri gerçekleştirdi. Heyet, Afyonkarahisar'ın önemli kamu kurum temsilcileriyle görüşerek ilin sorunları ve çözüm önerileri üzerinde istişarelerde bulundu. Bu ziyaretler, MHP'nin yerel meselelere duyarlılığını ve yerel yönetimlerle iş birliğinin önemini vurgulayan adımlar olarak değerlendirildi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak liderliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, parti yöneticileri ve belediye başkan adayı da yer aldı. Heyet, özellikle Afyonkarahisar Tapu Müdürü Nezai Aslanpençesi ve Kadastro Müdürü Erhan Uçakçıoğlu ile bir araya gelerek, tapu ve kadastro konularında bilgi aldı. MHP heyeti, Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü çalışanlarıyla yaptıkları görüşmelerde gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

Bu tür ziyaretlerin, MHP'nin yerel politikalarının güçlendirilmesine ve kamu görevlileri ile siyasi aktörler arasındaki diyaloğun pekiştirilmesine yardımcı olduğu belirtilirken, MHP Afyonkarahisar teşkilatının benzer ziyaretleri sıklıkla gerçekleştirmek istediği ifade edildi. #MHP #Afyonkarahisar #kurumziyaretleri


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °