MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar'da basın mensuplarıyla buluştu.

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar'da basın mensuplarıyla buluştu.

Siyaset 1.02.2024 16:15:44 0
MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve ekibi, yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda, Afyonkarahisar'ın ve bölgenin sorunları ve gelişmeleri ele alındı. Taytak, medyanın toplum için ne kadar önemli olduğunu vurguladı ve basın temsilcilerinin görüşlerini dinledi.

Taytak ve beraberindeki heyet, özellikle dijital medyanın günümüzdeki rolünü anlamak amacıyla Afyonkarahisar'daki internet haber sitelerinin temsilcileriyle bir araya geldi. İnternet haberciliğinin önemine dikkat çekmek isteyen Taytak, dijital medyanın sesini daha iyi duymayı hedeflediklerini belirtti.

Toplantının içeriği hakkındaki detaylar açıklanmadı, ancak Taytak'ın bu tür temaslarda olduğu gibi, yöresel ve ulusal meselelere çözüm arayışının bir parçası olarak değerlendirildi. Taytak'ın, şehirlere ve ülke geneline katkı sağlayacak fikirlerin tartışılması için sivil toplum kuruluşları ve medya temsilcileriyle düzenli olarak bir araya geldiği ifade edildi. Taytak, görüşmede ele alınan konular ve sağlanan katkılar için medya mensuplarına teşekkürlerini iletti.

Sosyal medya etiketleri: #MehmetTaytak #Afyonkarahisar #MHP #basın #medya #toplantı

Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °