"MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit düşen altı Mehmetçik için taziye mesajı yayımladı"

"MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit düşen altı Mehmetçik için taziye mesajı yayımladı"

Gündem 24.12.2023 10:47:00 0

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Pençe-Kilit Harekatı sırasında çıkan çatışmada şehit düşen altı Mehmetçik için taziye mesajı yayımladı. Taytak, mesajında şehit olan askerlere Allah'tan rahmet ve yaralanan askere acil şifalar diledi. 

Milletvekili, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde hain teröristlerle yapılan mücadelede canlarını feda eden kahraman askerlerimiz, milletimizin huzuru ve ülkemizin güvenliği için en değerli varlıkları olan canlarını verdiler. Bu vesileyle şehadete erişen kahramanlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı dilerim. Yaralı askerimizin de en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum." 

Taytak ayrıca, terörle mücadelede devletin ve milletin kararlı duruşunun önemini vurguladı ve hayatını kaybeden askerlerimizin her zaman minnetle anılacağını belirtti. Afyonkarahisar halkı adına da şehit ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine duyduğu derin üzüntüyü ve dayanışma hislerini iletti. 

#MHP #MehmetTaytak #PençeKilitHarekatı #şehitler #terörlemücadele #kahramanaskerler #milletimizlebirol


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °