MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Yusufiyeli Cengiz Akyıldız'ı vefatının yıl dönümünde saygıyla anıyor.

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Yusufiyeli Cengiz Akyıldız'ı vefatının yıl dönümünde saygıyla anıyor.

Siyaset 26.01.2024 12:41:51 0
MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Yusufiyeli Cengiz Akyıldız
Afyonkarahisar'ın temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Mehmet Taytak, ülkücü hareketin önemli isimlerinden Yusufiyeli Cengiz Akyıldız'ı vefatının yıl dönümünde saygı ve özlemle anmıştır.

Taytak, duygusal bir mesajla, Akyıldız'ın şehit oluşunun üzerinden geçen zamanın, onun anısının ve fedakarlığının değerini asla azaltmadığını belirtmiştir. Ayrıca, Akyıldız'ın idealleri uğruna canını feda ettiğini ve ülkücü camianın kalbinde her zaman yaşayacağını vurgulamıştır. MHP'li Taytak, "Yusufiyeli Cengiz Akyıldız kardeşimizi şehit oluşunun yıl dönümünde rahmetle, minnetle ve dualarla anıyoruz. Onun aziz hatırası daima saygıyla anılacaktır. Ruhu huzur içinde olsun." ifadelerini kullanmıştır.

Taytak, ülkücü camianın tarih boyunca birçok kahraman yetiştirdiğini ve Akyıldız'ın da bu kahramanlardan biri olduğunu belirterek, onun manevi mirasının ve ideallerinin, Türk milliyetçiliğinin yükselmesine katkı sağlayacağını söylemiştir.

Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ın bu anlamlı anma mesajı, hem partililer hem de ülkücü hareketin bir parçası olan vatandaşlar tarafından takdirle karşılanmıştır. Anma töreni, milli değerleri ve şehitlerin anısına olan saygının bir göstergesi olarak değerlendirilmiştir.

#Afyonkarahisar #MHP #MehmetTaytak #YusufiyeliCengizAkyıldız #şehit #milliyetçilik

Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °