M.H.P den Depremzedelere Anlamlı ziyaret

M.H.P den depremzedelere Anlamlı ziyaret

Gündem 5.03.2023 12:15:00 0
M.H.P den Depremzedelere Anlamlı  ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Av. Fevzi Kartal ve partililer, deprem bölgesinden ilimize gelen depremzede vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettiler. 

Depremzede vatandaşlara ‘Sizler misafir değil, ev sahibisiniz’ diyen Milletvekili Taytak, Devletimiz ve milletimiz el ele vererek depremin yaralarını en kısa zamanda saracağını söyledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen deprem bölgesinden ilimize gelen depremzede vatandaşlarımıza destek olmaya devem ediyor. Ev, gıda ve eşya desteğinde bulunulan vatandaşlarımızı Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Av. Fevzi Kartal, Merkez İlçe Sekreteri Cafer Bayram ve partililer ziyaret etti.

 

Taytak, “Sizler misafir değil, ev sahibisiniz”

İlk olarak Hatay’dan ilimize gelen Harmancı ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunan MHP heyeti, istek ve taleplerini dinledi.

 Ziyarette konuşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen asrın felaketi diye nitelendirdiğimiz büyük bir deprem yaşadık. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum.

 Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız bize göre şehit mertebesindeler. Ailelerine ise başsağlığı ve sabır diliyorum. Afyonkarahisar ilimize hoş geldiniz. Sizler misafir değil, ev sahibisiniz. İnşallah bu acılar en kısa zamanda sona erecek. Depremin ilk anından itibaren devletimiz bütün kurumları ile seferber oldu. Devletimiz ve milletimiz el ele vererek depremin yaralarını sarmak için elinden gelenin fazlasını yapmıştır, yapmaya da devam etmektedir. 

Cumhurbaşkanımız ile beraber Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi deprem bölgesini ziyaret ettiler. İnşallah 1 yıla yakın bir süre içerisinde binaları tekrar inşa edeceğiz” diye konuştu

 

Kocacan, “MHP İl


Anahtar Kelimeler: .. Depremzedelere Anlamlı ziyaret
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °