MHP’de kongre heyecanı başlıyor

KONGRE 9-16 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASIDA YAPILACAK

Siyaset 8.08.2023 13:58:00 0
MHP’de kongre heyecanı başlıyor

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, ilçe kongrelerinin seçim takviminin belli olduğunu söyledi.

 Kahveci, 9 Ağustos’ta başlayacak olan ilçe kongrelerinin, 16 Ağustos günü yapılacak olan kongreler ile tamamlanacağını ifade etti.

 

Milletvekili seçimlerinde elde ettiği başarı ve seçim sonrası yapılan çalışmalarla ilimiz siyasetinde yükselişine devam eden MHP’de ilçe kongre takvimi açıklandı. 

9-16 Ağustos tarihlerinde yapılacak ilçe kongrelerinin ardından Genel Merkezin belirleyeceği bir tarihte İl Kongresi de gerçekleştirilecek.

 

 

Kongre süreciyle ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın E. Semih Yalçın’ın talimatlarıyla ilçe kongre tarihlerimizi belirledik. 9 Ağustos’ta başlayacak olan kongre süreci 19 Ağustos’ta tamamlanacak. 

Ardından Genel Merkezimizin belirleyeceği tarihte İl Kongremizi de gerçekleştireceğiz. Kongre sürecini tamamladıktan sonra il merkezi, ilçe ve kasabalarda 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanacağız. İl genelinde vatandaşlarımızın partimize olan teveccühü ile belediye sayımızın artıracağımıza inanıyoruz

. Kongrelerimizin ülkemize, ilimize ve partimize hayırlı sonuçlara vesile olmasını diliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: kongre heyecanı başlıyor
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °