MHP'li Taytak, İhsaniye'de Yoğun Sevgi Gösterisi İle Karşılandı

MHP'li Taytak, İhsaniye'de Yoğun Sevgi Gösterisi İle Karşılandı

Gündem 7.05.2023 11:30:20 0
MHP
Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmaları kapsamında İhsaniye Bölgesi'nde yoğun bir sevgi gösterisiyle karşılandı. 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin hakla batılın savaşı olduğunu belirten Taytak, İhsaniyelilerin kendisine "Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili sayısında 2 tamam 3'e gidiyoruz" dediklerini ifade etti.

Taytak'a İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Şimşek, Sabri Duysak, İhsaniye İlçe Başkanı Mehmet Zeki Sargın, İlçe yönetimi, Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, İhsaniye İGM Üyesi Hamit Çakır, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler ve partililer eşlik etti.

Yağmura rağmen her ziyaretinde yüzlerce vatandaşın karşısında çıkan Taytak, İhsaniyelilerin "Bozkurt Taytak" sloganlarıyla karşılandı. İlçe sakinlerinin, HDP ile ittifak yapan partilere izin veremeyeceklerini ve oylarını Milliyetçi Hareket Partisi'ne vereceklerini söyledikleri görüldü.

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, seçimlerin zaferinin Cumhur İttifakı'nın olacağını belirtirken, Taytak da seçimleri hilal ile haçın, hakla batılın savaşı olarak nitelendirdi. Taytak, 14 Mayıs'ta sandıklara giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

14 Mayıs'ta Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıklayan Taytak, partisine verilecek oyların Amerika ve Avrupa Birliği uşaklarına ders vermek adına düzenlenecek olduğunu vurguladı.

Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °