MHP’nin şeffaf ve üretken belediyecilik yönetiminde, tüm Afyon kendine yer bulacak

TÜM ESNAFIMIZDAN DESTEK GÖRECEĞİMİZE EMİNİZ

Siyaset 2.02.2024 16:27:00 0
MHP’nin şeffaf ve üretken belediyecilik yönetiminde, tüm Afyon kendine yer bulacak

MHP’nin şeffaf ve üretken belediyecilik yönetiminde, tüm Afyon kendine yer bulacak

 

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, MHP’nin şeffaf ve üretken belediye yönetiminde, tüm Afyonkarahisar’ın kendine yer bulacağını söyledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, beraberinde; MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek ve KAÇEP Yöneticileri ile İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Başkanı Ali Safa Şen, Afyonkarahisar Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Kosdak, Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Veysel Gök, Afyonkarahisar Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Karagöz, Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Suat Uygur, Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Başkanı Soner Gürsan, Afyonkarahisar Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük, Afyonkarahisar Kasaplar, Sucukçular ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı İbrahim Yörük, Afyonkarahisar Kahveciler ve Çay Ocakları Esnaf Odası Başkanı Yusuf Selçuk Yıldırım, Afyon Vizyon gazetesi sahibi Saadettin Ulusoy'u ve gazete yönetimini, Afyonkarahisar Madeni Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan, Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Sadıkbey ve Demirçevre Köylerini ziyaret etti.

ÜRETKEN VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BELEDİYECİLİK İÇİN SEZER KÜÇÜKKURT DİYORUZ

Esnafın sorun ve sıkıntılarının istişare edildiği ziyaretlerde konuşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Her gittiğimiz yerde ilk olarak söylediğim şey şu; adayımız Sezer Küçükkurt, uzun yıllardır Afyonkarahisar halkının özlediği şehrin yerlisi, temiz, namuslu, güvenilir bir Belediye Başkan adayıdır. Afyonkarahisar’da her kesimden insana hitap edebilecek, gerçek anlamda ‘herkesin Başkanı’ olabilecek saygın, sevilen bir isim olan Sezer Küçükkurt beyefendi hemşehrilerimizin desteği ile inşaallah Belediye Başkanlığını kazanarak MHP'nin üretken belediyecilik hizmetlerinden Afyonkarahisarlıların en üst düzeyde yararlanmasını sağlayacak. MHP 55 yıldır bu ülkenin, sigortası, güvencesidir. ‘

Önce ülkem ve milletim.’ diyen bir anlayışın siyasi partisidir. Birleştik, beraber olduk, yürekler birleşti. Şimdi sıra Afyonkarahisarımızda inşallah. Biz MHP olarak 1999 yılında Afyonkarahisar’da bayrağımızı dalgalandırmıştık. Hep birlikte omuzu vermiş, çalışmıştık. Şimdi yine Afyonkarahisar olarak yeni bir dönemin yani ikinci yüzyılımızın başlangıcında, üreten bir belediyecilik, sürdürülebilir bir belediyecilik diyoruz.” ifadelerini kullandı.

ESNAF DEMEK; EKMEK DEMEK NAMUS DEMEK, ŞEREF DEMEK…

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ise, “Sezer Küçükkurt başkanımızı Afyonkarahisar halkının yakından tanıdığı, genç, dinamik, çalışkan ve dürüst bir kişi olduğunu bildiğimiz için hemşehrilerimizin karşısına aday olarak çıkardık. Karar Afyonkarahisar’ın. Ben Sayın Küçükkurt’a başarılar diliyorum. 

Seçimin galibinin Milliyetçi Hareket Partisi olacağına inanıyorum. Sizlerle birlikte Afyonkarahisar’a hizmet edeceğimize inanıyorum. Esnaf demek, bizim gözümüzde ekmek demek, namus demek, şeref demek, her şey demek. Şehrin her şeyi olarak sizinle bu şehri yönetmeye talibiz.” diye konuştu.

TÜM ESNAFIMIZDAN DESTEK GÖRECEĞİMİZE EMİNİZ

MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu’da, esnafın bir şehrin ticari hayatı ve ekonomisinin bel kemiği olduğunu belirterek, “Esnaflarımız Afyonkarahisar'da ticaret anlamında ki önde gelen isimleridir. Esnaflarımızın oda başkanlıklarını da ehil kişiler yapmaktadır

. İnşallah Afyonkarahisar’ımıza Sezer Başkanımız üretken belediyeciliğin nasıl olduğunu gösterecek. Bu konuda da bütün Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizden destek istiyoruz. Dolayısıyla esnaflarımızdan ve esnaf teşkilatımızın yöneticilerinden de destek istiyoruz. Başkan Adayımız Sayın Sezer Küçükkurt’ta esnaf esnaflıktan geliyor. Esnafın sorunlarını bilen bir kardeşimiz.

 Bu noktada esnaflarımızla beraber çok daha uyumlu çalışabileceğine inanıyoruz. Problemlerin üstesinden gelebileceğine inanıyoruz. Esnaflarımızla birlikte bu şehri ortak akılla yönetebilecek, liyakat sahibi, genç, dinamik atak bir Belediye Başkan adayı çıkarttığımıza inanıyoruz. Bu konuda siz değerli oda başkanlarımızdan ve esnaflarımızın tamamından gerekli desteği göreceğimizden hiçbir şüphemiz yok.” dedi.

BELEDİYE YÖNETİMİNDE AFYONKARAHİSAR’IN HER KESİMİ KENDİNDEN YER BULACAK

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, şehrin sorunlarını çok iyi bildiklerini söyleyerek, “Bu şehir hepimizin. Bu şehrin insanlarıyız. Sokağa çıktığımız zaman aynı sorunları aynı problemleri yaşıyoruz. Oturduğumuzda bir araya geldiğimizde aynı sıkıntılardan, sorunlardan bahsediyoruz. Sizlerin desteğiyle, duasıyla inşallah 31 Mart günü görev bize nasip olursa iş birliğimiz her zaman sürecek inşallah. 

Burada partimizin bize verdiği en büyük güvencelerden bir tanesi budur. MHP’nin şeffaf belediye yönetiminde, üretken belediye yönetiminde Afyonkarahisar’ın her kesiminin kendine yer bulması gerekiyor. Biz şehrin layıkıyla yönetilmesini istiyoruz. Özellikle de adalete ve liyakata özen gösterilmesini istiyoruz

. Biz fikirlerimizi, projelerimizi ortaya koyduk. Ama hepimiz için yakın zamanda yaşadığımız sıkıntıların çoğu sürdürülebilirlikteki eksikliğimizden kaynaklandı. Afyonkarahisarlılar olarak hep birlikte bu yüke omuz verebilirsek, bu yükü paylaşabilirsek, istişare kültürünü hâkim kılabilirsek, 

Afyonkarahisarımız için el ve akıl birliği yapabilirsek Afyonkarahisar halkının hepsinin kendisinden bir parça bulabildiği, ehliyetli, liyakatli ekiplerle Afyonkarahisar’ın sorunlarına sahip çıkarsak şehrimizi hak ettiği konuma getirerek geleceğe taşıyabiliriz." ifadelerini kullandı.


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °