Milletvekili Ali Özkaya, Türkiye'nin 2024 bütçesi hakkında konuştu.

Milletvekili Ali Özkaya, Türkiye'nin 2024 bütçesi hakkında konuştu.

Ekonomi 26.12.2023 10:50:03 0
Milletvekili Ali Özkaya, Türkiye
Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, ülkemizin bekası için canlarını feda eden şehitlerimizi minnetle anarak başladığı açıklamasında, yaralanan askerlere acil şifalar dilediğini belirtti. Teröre ve destekçilerine karşı kesin bir tavır sergileyen Özkaya, bütçe görüşmelerinde duyduğu hüzünlü ruh halini de dile getirdi.

2024 yılı bütçesinin tüm Türk vatandaşlarını ilgilendirdiğini ve milletin her kesimine hitap ettiğini belirten Milletvekili Özkaya, savunma sanayisinden eğitime, çalışanların haklarından üreticilere ve çiftçilere kadar geniş bir yelpazede adımların atıldığını ifade etti.

Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen tarihi atılımları vurgulayan Özkaya, AK Parti hükümetlerinin geçmiş yıllarda yaptığı yatırımlar ve hizmetlerle "destan" yazdığını belirtti. Bu bütçenin "85 milyon vatandaşı merkeze alan" bir anlayışla hazırlandığını vurgulayan vekil, bütçenin Türkiye'nin bütçesi olduğunu ifade etti.

Vatandaşların beş yıllık süreç için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye yönetme yetkisi verdiklerini hatırlatan Özkaya, toplumu anlamayan ve milletten kopuk siyaset yürütenlerin bütçeyi eleştirmesinin doğal olduğunu dile getirdi. Özkaya, hizmet yolculuklarını "az laf, çok iş" diyerek sürdüreceklerini ve parlamentodaki bütçe görüşmelerine atıfta bulundu.

#AliÖzkaya #Milletvekili #Afyonkarahisar #bütçe #savunmasanayi #eğitim #çalışanlar #üreticiler #çiftçiler #CumhurbaşkanıErdoğan #AKParti #Türkiye

Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °