MİLLETVEKİLİ ADAYI DR. HASAN ARSLAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

MİLLETVEKİLİ ADAYI DR. HASAN ARSLAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Siyaset 6.05.2023 22:00:00 0
MİLLETVEKİLİ ADAYI DR. HASAN ARSLAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayımız Dr. Hasan Arslan, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Belediye Meclis Üyelerimiz, Ak Parti İlçe Başkanımız Osman Işık, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aktürk ile birlikte Cumartesi günü ziyaretlerde bulunarak hemşehrilerimizden desteklerini istediler.

İlk olarak Kızılören Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret eden heyet kendileriyle birlikte istişarelerde bulunarak, Kızılören ilçemizde ziyaretlerde bulundular. Kızılören’de bulunan pazarımızı ziyaret eden heyet, iş yerleri ve esnaflarımızı da unutmayarak kendileriyle istişarelerde bulunarak istek ve dileklerini dinlediler. Buradan Ekinova köyümüzü ziyaret eden heyet, burada bulunan köy kahvelerinde hemşehrilerimizle bir araya gelerek sıcak çay eşliğinde sohbetlerde bulundular.

Ziyaretler kapsamında Aktürkler yem, Akıncı yem ve Çelik turşuları işletmelerini ziyaret eden heyet kendilerine hayırlı işler bol ve bereketli kazançlar dileklerinde bulunarak, kıymetli ev sahipliği için kendilerine teşekkür ederek, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Hıdırellez günü dolayısıyla Sandıklı Hüdai Kaplıcalarımıza gelen vatandaşlarımızı unutmayan heyet, kendilerinin Hıdırellez günlerini kutlayarak 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için kendilerinin desteklerini istediler.

Son olarak Reşadiye köyüne geçen heyet, burada köy kahvehanesinde hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek kendileriyle hasbihallerde bulundular. Burada Reşadiye köy muhtarımız ile birlikte yakın zamanda rahatsızlanan İskender abimize geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

 


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °