Milletvekili Dr. Hasan Arslan’dan 6 Şubat depremi anma mesajı

Milletvekili Dr. Hasan Arslan’dan 6 Şubat depremi anma mesajı

Gündem 5.02.2024 16:46:00 0
Milletvekili Dr. Hasan Arslan’dan 6 Şubat depremi anma mesajı

 

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan 6 Şubat depreminin yıl dönümünde bir anma mesajı yayınladı.

 

Milletvekili Dr. Hasan Arslan, yaptığı açıklamada, depremin yıl dönümünde yaşanan kayıpları bir kez daha derin bir üzüntüyle andıklarını ifade etti. Arslan, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilerken, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

 

Depremin yıl dönümünde toplumun deprem gerçeğiyle yüzleşmesi ve deprem riskine karşı alınacak tedbirlerin öneminin altını çizen Dr. Hasan Arslan, "Depremler, ülkemizin coğrafi yapısından kaynaklı olarak ne yazık ki yaşamın bir gerçeği haline gelmiştir.

 Ancak, bu gerçekle yaşamayı öğrenmek ve önlemlerimizi almak durumundayız. Herkesin deprem riskine karşı bilinçlenmesi, gerekli önlemleri alması ve afetlere karşı hazırlıklı olması büyük önem taşımaktadır. 6 Şubat’ın acısını ilk günkü gibi taze tutarak, geleceği inşaa etmek için bir araya geleceğiz

. Sevgi ve dayanışma ile birbirimize kenetlenerek, sevdiklerimizi anacağız. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Geride kalan ailelerine de sabırlar diliyorum” dedi. 

 

 

 

 


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °