Milletvekili Özkaya ilçe ziyaretlerine aralıksız devam ediyor

Afyonkarahisar İçin Az Laf, Çok İş.

Siyaset 20.08.2023 18:19:00 0
Milletvekili Özkaya ilçe ziyaretlerine aralıksız devam ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirerek, projeleri inceledi.
Afyonkarahisar İçin Az Laf, Çok İş.
Sahada vatandaşlar ve AK Parti teşkilatlarını ziyaretlerine devam eden Milletvekili Özkaya, vatandaşların sorunlarına, yerinde çözüm üretmeye devam ediyor

. Dazkırı, Başmakçı, Kızılören, Dinar, Kızılören, Bayat ilçeleri ve Afyonkarahisar merkezde gerçekleştirdiği programlarda yoğun ilgi ile karşılasan Milletvekili Özkaya, belediye ve kamu yatırımlarını yerinde inceledi.

 Ziyaretleri kapsamında Afyonkarahisar’da halk gününde vatandaşlarla buluşan Özkaya, Taş Medrese’de gençler ile çay sohbeti gerçekleştirdi.

 İlçelerde ve Merkezde aşırı sıcaklara aldırmadan gerçekleştirdiği programlarında yüzlerce vatandaş ve partilisi ile buluşan Milletvekili Özkaya, yaptığı açıklamada, “Sahayı bilmeden, vatandaşa temas etmeden, gönüllere girmek asla mümkün değildir. 

AK Parti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 22 yıldır vatandaşımız ile arasındaki gönül bağını her zaman korumuştur. 

Bizlerde her zaman vatandaşlarımızın yanında oluyor, merkez ve ilçelerimizde devam eden yatırım ve projeleri de bizzat yerinde görerek, gördüğümüz sorunların çözümü için girişimlerde bulunuyoruz.

 Şehrimizin her alanda ileriye taşınması gayesi ile takip ettiğimiz yatırımların hayata geçmesi, vatandaşlarımızın duasına mazhar olmak bizleri mutlu ediyor. 

Milletimizin emrinde sayısız eser ve hizmeti şehrimize kazandırmaktan son derece mutluyuz. Şehrimiz için ne söz verdiysek bir fazlasını yapmanın gayretindeyiz. 

Seçim döneminde söylediğimiz gibi Afyonkarahisar için, az laf, çok iş.” dedi. Ziyaretleri esnasında Milletvekili Özkaya’ya sorunlarını ileten emeklilere “Bilhassa Emekli vatandaşlarımızın maaşları ile alakalı taleplerini, ilgili makamlara ileteceğim” diyerek söz veren Milletvekili Özkaya,  AK Parti kadroları olarak yılın her döneminde sadece seçimde değil, 12 ay 365 gün vatandaşların yanında olduklarına dikkat çekti.* Milletvekili Özkaya  “Çiftçilerimizin, esnafımızın, çalışanlarımızın ne sorunu varsa çözüm adresi dün olduğu gibi bugünde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dır.

 Milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde olduğu müddetçe aşamayacağı engel, çözemeyeceği problem yoktur.

” Dedi. Milletvekili Özkaya’ya ziyaretlerinde, AK Parti İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi Üyeleri ve partilileri eşlik etti.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °