MİLLETVEKİLİ TAYTAK İLÇE VE BELDELERİ AŞINDIRIYOR

MİLLETVEKİLİ TAYTAK İLÇE VE BELDELERİ AŞINDIRIYOR

Siyaset 22.02.2024 13:59:00 0
MİLLETVEKİLİ TAYTAK İLÇE VE BELDELERİ AŞINDIRIYOR


MİLLETVEKİLİ TAYTAK İLÇE VE BELDELERİ ARŞINLIYOR

31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ve parti yöneticileri ilçe ve beldeleri teker teker dolaşıyor. Başmakçı, Dazkırı, Kızılören, Bolvadin, Çay, Sultandağı, Dinar, Bayat, Emirdağ İlçeleri ve Kayıhan, Özburun, Dişli, Davulga, Gömü, Pazarağaç, Kocaöz, Yeşilçiftlik beldelerinin Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışını yapan Milletvekili Taytak yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı.

 

Ayırmadan ayrışmadan canla başla sloganı ile Afyonkarahisar’ı karış karış dolaşan Milletvekili Taytak, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanıyor. Miting havasında gerçekleşen ziyaretlere çok sayıda vatandaş katılarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin adaylarını destekleyeceklerini belirtiyorlar.

 

TAYTAK, “TÜM İLÇE VE BELDELERDE, BELEDİYELERE TALİBİZ”

Ziyaretlerinde sevgi gösterileri ve yoğun ilgiyle karşılanan Milletvekili Taytak; “Bu sokaklara bu ilçelere, bu memlekete sevdalı herkesin yanında durduk. Allah’a şükürler olsun ki gittiğimiz her ilçemizde, her beldemizde hemşehrilerim bizleri bağrına bastılar. 

Milletvekilliğim döneminde gururla söylüyorum ilçelerimizde, beldelerimizde uzun süredir çözüm bekleyen konuları çözüme kavuşturduk. Birçok güzel işlerin adına sizlerin desteği ile imzamızı attık. Yapılamaz, çözülemez denilen işleri yaptık. Biz bu zamana kadar üretken belediyecilik yaptık bundan sonra da böyle yapacağız. 

Daha yapacak çok işimiz var. Belediye başkan adaylarımız ile hep beraber hayal ettiğimiz projeleri canlandıracağız. Kapı kapı dolaşacağız. Tüm ilçelere, beldelere, belediyelere talibiz. Hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Her ilçemizde, beldemizde hiçbir ayrım yapmadan, o, bu, şu demeden çalışacağız. Hepinizle kucaklaştık. El ele, kol kola vereceğiz, ihtiyaçlarınız neyse, siz ne istiyorsanız, Allah'ım onu yapmayı bize nasip etsin. Siz istersiniz, biz yaparız.”

 

TAYTAK, “BAŞKAN ADAYLARIMIZIN MEYDANLARDA VERDİĞİ SÖZ BİZİM SÖZÜMÜZDÜR”

Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adaylarımızın meydanlarda verdiği sözler bizim sözümüzdür.

 Başkan adaylarımızın yanında ve arkasında sonuna kadar duracağız.  Şu ana kadar MHP’nin 17 belediyesine yapmadığımız hizmet kalmadı

 Allah'a şükürler olsun. 15 beldemiz 2 ilçemizin bütün ihtiyaçlarını teker teker yerine getirdik. Bu dönem Milliyetçi Hareket Partisi’nin üç Hilal’ini Afyonkarahisar’ın her yerinde şanla dalgalandıracağız. Bu sizlerin ve bizlerin sayesinde olacak, çalışarak kazanacağız. Mutlaka ve mutlaka başaracağız. İstek bizden destek sizden takdir cenabı Allah’ın diyorum” diye konuştu.

 

KAHVECİ: “BAŞKAN ADAYLARIMIZIN YANINDA VEKİLİMİZ VAR”

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, “ilçe ve beldelerimizde seçim koordinasyon merkezlerimizin açılışlarında vatandaşlarımızın partimize olan ilgisini gördükçe memnun oluyoruz. Partimizin şu an 17 belediyesi var ama bu dönem sahadan aldığımız izleminler bize gösteriyor ki, bu sayıyı iki katına hatta daha fazla bir sayıya çıkaracağımıza inanıyorum. 17 belediyemizde belediye başkanlarımız seçim öncesi vermiş oldukları sözleri Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın destekleri ile kısa zamanda bitirdiler ve vizyon projelere imza attılar.

 Şimdi de belediye başkan adaylarımızın meydanlarda vermiş oldukları sözlerin arkasındayız. İnşallah Afyonkarahisar merkez belediyesi başta olmak üzere çok sayıda belediyemizde 3 hilali dalgalandıracağız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde seçim koordinasyon merkezlerinin açılışı yapıldı.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °