Milletvekili Taytak’tan Karşıyakaspor’a forma ve spor malzemeleri desteği

Milletvekili Taytak’tan Karşıyakaspor’a forma ve spor malzemeleri desteği

Spor 6.12.2022 14:12:00 0
Milletvekili Taytak’tan Karşıyakaspor’a forma ve spor malzemeleri desteği

 

Milliyetçi Hareket Patisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyon Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden ve ilimizin tek semt takımı olan Karşıyakaspor’a forma, eşofman ve spor malzemeleri desteğinde bulundu. 

Karşıyakaspor Kulübü Başkanı Musa Akkaya ve futbolcular desteklerinden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür ettiler. 

 

Afyon Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden ve ilimizin tek semt takımı olan Karşıyakaspor, mahalle esnafı ve yöneticilerin desteği ile 3 yıldır mücadele etmektedir. Bulunduğu ligde belediye ve kurum desteği almayan Karşıyakaspor’a, Milliyetçi Hareket Patisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, forma, eşofman ve spor malzemeleri desteğinde bulundu.

 

“Küçük esnafların desteği ile ayakta duruyoruz”

Semt takımı olmaktan onur ve gurur duyduklarını söyleyen Karşıyakaspor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Teknik Direktör Musa Akkaya, “Karşıyakaspor, Afyon Süper Amatör Liginde 3 yıldır mücadele etmektedir. Karşıyakaspor olarak ligdeki tek özelliğimiz semt takımı olmamızdır. Diğer bütün takımlar belediye veya kurum destekli takımlardır.  Semt takımı olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Mali açıdan bakıldığında bu ligin en düşük bütçeli takımı Karşıyakaspordur. Küçük esnafların ve yöneticilerimizin desteği ile takımımızı ayakta tutmaya çalışıyoruz”

 

Karşıyakaspor’dan Milletvekili Taytak’a teşekkür

Karşıyakaspor’a vermiş olduğu desteklerinden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür eden Kulüp Başkan Musa Akkaya, “Milliyetçi Hareket Patisi Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Beye özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. 

Kendisi sağolsun biz ne zaman takım olarak, mahalle olarak dara düşsek elini taşın altına koymuştur. 

Bugünde takımıza hem eşofman hem forma hemde spor malzemeleri konusunda destek sağlamıştır. Kendisine bu konuda çok çok minnettarım.

 Bu tür desteklerinde örnek olmasını istiyorum” dedi.

  Karşıyakaspor futbolcuları ise, hem eşofman hem forma hemde spor malzemeleri konusunda destek veren Milletvekili Taytak’a teşekkür etti. 


Perşembe 20.6 ° / 6.8 °
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °