MİLLETVEKİLİ YURDUNUSEVEN, YEŞİL OSB’NİN SON DURUMUNU İNCELEDİ

MİLLETVEKİLİ YURDUNUSEVEN, YEŞİL OSB’NİN SON DURUMUNU İNCELEDİ

Siyaset 30.11.2023 16:04:00 0
MİLLETVEKİLİ YURDUNUSEVEN, YEŞİL OSB’NİN SON DURUMUNU İNCELEDİ


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunu Seven'i TBMM’de ziyaret eden Sinan paşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, İl Genel Meclis üyesi Veysel Tekeli ve Afyonkarahisar 2. OSB Müdürü Süreyya Osman İnanır Yeşil OSB’de gelinen son nokta hakkında bilgiler aktardı.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunu Seven'in yakından takip ettiği ve projesiyle bizzat ilgilendiği Afyonkarahisar 2. Organize Sanayi Bölgesi Yeşil OSB’de son düzlüğe gelindi.

 Sinan Paşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Sinan Paşa İl Genel Meclis üyesi Veysel Tekeli ve Afyonkarahisar 2. OSB Müdürümüz Süreyya Osman İnanır Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti. 
Proje üzerinde inceleme yapan Milletvekili Yurdunuseven, ilimize kazandırılan Türkiye’nin ilk Yeşil OSB’sin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Afyonkarahisarımızın üretiminin artması, ihracatımızın daha da ileriye taşınması için Organize Sanayi Bölgelerimizi önemsiyoruz. Bu bağlamda 2. OSB yönetimi ile bir araya geldi. Şuanda 8 büyük firmanın Yeşil OSB’ye ön tahsisleri yapıldı.

 Altyapı ve doğalgaz çalışmaları da en kısa sürede başlayacak. İlimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. 
. Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Sinanpaşa İl Genel Meclis üyesi Veysel Tekeli ve Afyonkarahisar 2. OSB Müdürümüz Süreyya Osman İnanır; Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’e Yeşil OSB’nin ilimize kazandırılmasındaki desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °