MİLLETVEKİLİMİZ PROF. DR. VEYSEL EROĞLU’NU SANDIKLI HALKIMIZ BAĞRINA BASTI

VEYSEL EROĞLU’NU SANDIKLI HALKIMIZ BAĞRINA BASTI

Siyaset 8.05.2023 22:11:00 0
MİLLETVEKİLİMİZ PROF. DR. VEYSEL EROĞLU’NU SANDIKLI HALKIMIZ BAĞRINA BASTI

İlçemizde emeği sayılamayacak kadar çok olan Bakanımız, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU, Sandıklımızda büyük bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı.

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Ak Parti Milletvekili Adayımız Dr. Hasan Arslan, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’ın hazır bulunduğu buluşmada, hemşehrilerimiz, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU ile buluşarak, kendilerine verdikleri destekleri meydanlarda gösterdiler.

Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU, Sandıklımıza gelmekten her zaman büyük bir mutluluk duyduğunu, Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ün yaptığı projelerle Sandıklı’ya çağ atlattığını, her gelişinde yeni eserler, yeni projeler gördüğünü, Sandıklı Hamam Müzesi ve Hamamönü Camii’sini çok beğendiğini ifade ederek, yatırınların Sandıklımıza artarak devam edeceğini söyledi.

Bu kapsamsa 2,5 senedir Sandıklımıza Yeni Devlet Hastanesi binası için büyük bir çalışma yaptıklarını, çok şükür bu projenin kabul edilerek planlama sürecine başlanarak proje çizilmesine başlandığını ifade ederek inşallah 2024 yılında temelini atmak istediklerini ifade ettiler.

Yapılan dev mitingin akabinde Sandıklı Belediyemiz tarafından restorasyon işlemleri yaptırılan, Hamam Müzemiz ve Hamamönü Camii şerifinde incelemelerde bulunan heyet buradan, esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek bol ve bereketli kazançlar dileklerinde bulundular.

 


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °