"Milliyetçi Hareket Partisi, Esnafla Buluşuyor..

"Milliyetçi Hareket Partisi, Esnafla Buluşuyor..

Siyaset 10.02.2024 11:38:32 0
Milliyetçi Hareket Partisi'nin yerel teşkilat çalışmaları kapsamında parti il yöneticileri, yerel esnaf ve halkla iç içe, samimi bir diyalog sürecine girmiştir.

Parti yetkilileri, çocukluk anılarının yer aldığı mahallede, bir zamanlar aileleri ile birlikte yaşadıkları sokaklarda bulunan esnafları ziyaret ederek, onların günlük sorunlarına ve taleplerine kulak vermişlerdir.

Yerel esnafla yapılan bu samimi buluşmalarda, geçmişin sıcak anıları tazelenmiş ve ortak bir gelecek vizyonu çizmek adına fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Yerel parti temsilcileri, bu buluşmalar esnasında halkın dertlerine çözüm üretme konusunda samimi taahhütlerde bulunarak, kazanma azim ve kararlılıklarını vurgulamışlardır.

Kendisine gönülden inanç gösteren mahalle sakinleri ve esnaflarla yapılan bu buluşmalar sırasında, geleceğe dair beklentiler, ortak hedefler ve geliştirilmesi planlanan projeler konuşulmuş, yerel yönetimlerde yapılacak çalışmalarla bölgenin daha iyi bir geleceğe taşınması amaçlanmıştır.

Milliyetçi hareketin bu ziyaret ve buluşmaları, hem siyasi hem de toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak görülmektedir.

#MHP #MilliyetçiHareketPartisi #YerelTeşkilat #EsnafBuluşması #HalklaDiaylog #Siyaset #Dayanışma

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °