Mühsürler’den AGC’ye ziyaret

TÜM BELDE TEŞKİLATLARIMIZI AKTİF HALE GETİRECEĞİZ

Gündem 17.11.2022 14:14:00 0
Mühsürler’den AGC’ye ziyaret

İYİ Parti Merkez İlçe Başkan Adayı Selahettin Mühsürler ve ekibi Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Selahattin Mühsürler, Afyonkarahisar basınının güçlü bir basın olduğunu belirterek, “Topluma doğru bilgi veren, senin benim diyerek haber ayrımcılığı yapmayan bir basınımız var. Bunun için tüm basın çalışanlarımızı kutluyorum” dedi.

 

  İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini üstlenmesinin ardından yapacaklarını da dile getiren Mühsürler; “Birlik ve beraberlik içinde önce Afyonkarahisar’ımıza ve partimize en iyi hizmeti verebilme derdindeyiz. Merkez ilçe olarak önemli bir yere sahibiz bunun için de ilk  hedefimiz Afyonkarahisar Belediyesini almak, milletvekilliğinde en çok milletvekili çıkaran ve birinci parti olmak istiyoruz. Bunun için de merkez ilçeye bağlı tüm belde teşkilatlarını aktif hale getireceğiz. Aktif olanların eksiklerini gidereceğiz. Tüm beldelerimizde mutlaka bir belediye başkan adayı çıkarmak ve çoğunu almak istiyoruz” diye konuştu.

 

TEK KİŞİYİ BİLE KAYBADECEK DURUMUM YOK

 

İYİ Parti’nin kongre sürecine girdiğini hatırlatan Mühsürler, “Genel Merkezimizin aldığı bir karar ile kongre sürecine girdik. Bu da güzel oldu. Teşkilatlarımızda bir heyecan oldu, bir hareketlilik getirdi ve dinamikleştirdi. Bunun yanı sıra kongrelerde kırgınlıklar da olmuş olabilir ama benim bir tek kişiyi dahi kaybedecek durumum yok” dedi.

ÇIKTIĞINIZ YOLDA BAŞARILAR

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sezer Küçükkurt ise tüm partilerde olduğu gibi İYİ Parti’nin çalışmalarını da yakından takip ettiklerini söyledi.

Küçükkurt; “İYİ Parti, ülkemizin ve ilimizin önde gelen partileri arasında yer alıyor. Basın olarak tüm partilere eşit mesafede olduğumuzu bir kez daha söylemek istiyorum. Çıktığınız bu yolda size ve ekibinize başarılar dilerim” dedi.

Ziyarette, Gazeteci İsmail Akar, Ömer Elçi ve Faruk Kılıç ile de karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarete, İYİ Parti Merkez İlçe Başkan adayı Selahattin Mühsürler’in yanı sıra Yılmaz Erdoğan, Erkan Lafçı, Sevgi Ayar, Nuray Altuner, Kamuran Mühsürler ve Sait Karaduman da katıldı


Anahtar Kelimeler: Mühsürler’ ziyaret
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °