Öğretmenler gününe özel konser

Öğretmenler gününe özel konser

Kültür-Sanat 24.11.2022 16:10:04 0
Öğretmenler gününe özel konser

 

Afyonkarahisar Belediyesi ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla Belediyemiz Kültür Sanat Akademisi tarafından bir konser verildi. 

Solistler Nuri Elçi, Hanife Günay ve Elif Geçe tarafından verilen konserde öğretmenler gönüllerince eğlendi. Mesleğini özveriyle yerine getiren öğretmenleri onurlandırmak amacıyla her yıl 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediğimiz etkinliğe ilgi oldukça yoğundu. Özel konserde Kürşat Bertuğ Arıcan’ın şefliğini yaptığı Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubu sevilen şarkıları öğretmenler için seslendirdi.

İki bolümden oluşan özel konserde Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu Müzik Öğretmeni Hasan Aymergen ve Şükrü Karadirek Ortaokulu Müzik Öğretmeni Emel Aksu tarafından da solo performanslar sunuldu. Seçkin eserler ve unutulmaz parçalar seslendiren öğretmenler katılımcılar tarafından tam not aldı.

Öğretmenler etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediyemiz tarafından düzenlenen konser nedeni ile Başkan Mehmet Zeybek ve ekibine teşekkür etti.

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: öğretmenler gününe özel konser
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °
Pazar 23 ° / 10.7 °