"Okul Sporları'nda Basketbol Yıldızlar Kategorisinde Heyecan Dolu Müsabakalar"

"Okul Sporları'nda Basketbol Yıldızlar Kategorisinde Heyecan Dolu Müsabakalar"

Spor 16.02.2024 16:23:56 0
Okul Sporları faaliyet programında yer alan Basketbol Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler müsabakaları, Tınaztepe ve Mustafa Abi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 300 sporcunun katıldığı müsabakalar sona erdi.

Yıldız Kızlar kategorisinde, ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Ortaokulu A Grubu'nda birinci, TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu B Grubu'nda birinci, Özel Çağdaş Ortaokulu C Grubu'nda birinci oldu.

Yıldız Erkekler kategorisinde ise, MAT-FKB Özel Gelişim Ortaokulu A Grubu'nda birinci, Özel Diltaş Ortaokulu B Grubu'nda birinci, Özel Erarslan Ortaokulu C Grubu'nda birinci oldu.

Dereceye giren takımlara ödülleri, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Okul Sporları Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Enes Özlü ve Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu tarafından takdim edildi.

Basketbol Yıldızlar Grup Müsabakaları hakkında açıklamalarda bulunan İl Müdürü Kasapoğlu, "Gençlerimizin sporu sevmesi ve spora teşvik edilmesi bizim için çok önemli. Bu tür karşılaşmalar, hem sporcularımızın gelişimine katkı sağlıyor hem de keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Tüm katılımcılara ve dereceye giren takımlara tebriklerimi iletiyorum." şeklinde konuştu.

#okulsporları #basketbol #müsabaka #spor

Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °