Önceliğimiz kamu yararına olan projeler olacak

Önceliğimiz kamu yararına olan projeler olacak

Siyaset 25.01.2024 16:50:00 0
Önceliğimiz kamu yararına olan projeler olacak

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, göreve gelmesi halinde önceliklerinin kamu yararına olan projeleri hayata geçirmek olacağını söyleyerek, “Birliğin gücüyle diyerek çıktığımız bu kutlu yolda her daim vatandaşlarımızla beraber olarak, ben değil biz kültürü ile şehrimize hizmet edeceğiz” dedi. 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, beraberinde, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek ile MHP eski İl Başkanlarından Aziz Aslan, MHP eski Merkez ilçe Başkanlarından İsmail Camgöz, İl Ocak, Merkez İlçe ve İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Karagöz, Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhtar Demirci, geçmiş dönem MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mustafa Gün ile birlikte; Bankalar Caddesi, Sevgi Yolu, Davulcuoğlu İşhanı, Gökhan Alpata İşhanı, Bozcalar Çarşısı, Belediye Çarşısı, Taşhan, Özsoy İşhanı, Abdullah Özsoy İşhanı ve Oruçoğlu İşhanında esnaf ziyaretinde bulundu. 

GİRMEDİĞİMİZ GÖNÜL, SIKMADIĞIMIZ EL BIRAKMAYACAĞIZ

Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisini gören MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “İstişare kültürünün gereğini yaparak ortak akıl ile şehrimizi el birliği ile yöneteceğiz. Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve bizlere de oldukça sıcak ilgi gösteriyorlar. Gördüğümüz ilgi karşısında bizlerde büyük memnuniyet duyuyoruz. Seçim çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Girmediğimiz gönül sıkmadığımız el bırakmamak üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZLE KOPUK OLMAYACAĞIZ

Ben değil biz anlayışı ile hizmete talip olduklarının önemle altını çizen Küçükkurt, "Şehrimizin sorunlarını istişare kültürü ile çözeceğiz. 

Afyonkarahisar'ın öncelikle sorunları arasında kentsel dönüşüm yer alıyor. Kentsel dönüşüm konusunda yeni adımlar atacağız. 

Ben o mahallelerde büyüdüm. Orada yaşayan insanları bire bir tanıyorum. Kentsel dönüşüm sırasında kimsenin mağdur olmasına gönlüm razı olmaz. Kimsenin hakkı zayi olmayacak. Belediye ve orada yaşayan insanlarımız ile oturup ortak akıl sayesinde bir çalışma yapacağız. Bu alanda 4-5 katlı yeni binalarında olduğunu biliyoruz.

 Sözün özü kentsel dönüşümü adaletli bir şeklide yapacağız. Bu zamana kadar yapılan çalışmaları önemsiyorum. Ancak mevcut belediye ile hak sahipleri arasında başlangıçtan itibaren kopuk bir süreç yaşandı ve adım atılamadı." ifadelerini kullandı.

ÖNCELİĞİMİZ KAMU YARARI PROJELER OLACAK

“Afyonkarahisar için ‘Birliğin Gücüyle’ diyerek çıktığımız kutlu yolda her daim esnafımızla beraberdik, her daim esnafımızın arasında olmaya devam edeceğiz.” diyen Başkan Adayı Küçükkurt, “Nasip olurda biz göreve gelirsek AFRAY konusunda yapacağımız çok şey var. Afyonkarahisar’ın raylı ulaşıma ihtiyacı var. Teleferik projesi de güzel bir proje. Ancak teleferik öncelikli mi değil mi diye halkımızla istişare edeceğiz. 

Önceliğimiz kamu yararı olmak üzere bu projeleri yeniden değerlendireceğiz.

 Afyonkarahisar spor şehri diyoruz ama gitgide spor ilimizde köreldi. Afyonspor A.Ş. kurulmalı. Başta özel sektör olmak üzere kurumlar kamunun yükünü paylaşmış olacaklar. Spora destek olarak gençlerimizin önünü açacağız. Gençlerimizin kötü alışkanlıklar yerine spora yönelmeleri önemli.

Afyonkarahisar’ın tarihten bu yana kadınlarımıza ayrı önem veren bir şehirdir. 

Başta Kadınanalarımızı söylemek lazım. İlimizin su meselesini çözen, birçok alanda öncülük etmiş Kadınanalarımız bu şehirde yaşamışlar. Üreten kadınlarımızın ekonominin içinde olmaları için projelerimiz var. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde kadınlarımız bazı taleplerini iletiyorlar. 

Genelde belediyenin desteğini yetersiz bulduklarını söylüyorlar. Üretken kadınlarımızla birlikte güzel işlere imza atacağız.

 Onları destekleyeceğiz. Bu arada gençlerimiz merkeze gelmiyor. Eskiden böyle değildi. Biz göreve geldiğimizde Erenler ile şehir merkezinde ücretsiz otobüs seferleri düzenleyeceğiz. Böylece gençlerimizin şehir merkezi ile bağları güçlenmiş olacak.” şeklinde konuştu. 

SEÇİMİN GALİBİ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ OLACAK

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, “Afyon’da bir değişim de olması gerektiğine inanıyoruz. Adayımızın Cumhuriyetimiz’in ikinci yüzyılına yakışır bir vizyonu olduğunu, kendine ait bir misyonu olduğunu biliyoruz. Afyon halkının yakından tanıdığı, genç, dinamik, çalışkan ve dürüst bir kişi olduğunu bildiğimiz için biz Afyon’un karşısına aday olarak çıkardık. Karar Afyon’un. Ben Sayın Küçükkurt’a başarılar diliyorum. Seçimin galibinin Milliyetçi Hareket Partisi olacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

AFYONKARAHİSAR’I HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu da, “Afyonkarahisar’ı, Afyonkarahisar halkı ile birlikte yöneteceğiz. Vatandaşlarımızın bizden talep ve isteklerini dinlemek için sahadayız. İnşallah 31 Mart sabahı hayırlı bir sonuç alacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

ASLAN: BİRLİKTE GÜÇLÜ OLACAĞIZ

MHP eski İl Başkanlarından Aziz Aslan ise, “MHP belediye başkan adayımız değerli kardeşim Sezer Küçükkurt’un seçim kampanyasına katıldık. Kendisine destek olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Birlikte güçlü olacağız. Esnaflarımızı ziyaret ettik. Gösterilen ilgiden ziyadesiyle memnun kaldık. Vatandaşlarımız samimi yaklaşımlara karşılık veriyorlar. Kendilerinden bildikleri, hukuku ve irtibatlı oldukları, tanıdıkları, problemleri bilen adayın seçilmesini istiyorlar. 

 

Partimizin görüşlerinin hemşehrilerimizin hizmetine sunulmasını arzu ediyorlar. Adayımızın efendiliği, dürüstlüğü ve samimiyeti ile bu ilginin daha da artacağına inanıyorum. Gayret bizden, destek dostlarımızdan ve takdir Cenab-ı Allah’tandır.” dedi.


Anahtar Kelimeler: Önceliğimiz yararına projeler olacak
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °