ÖZERKAN VE AYDINKAŞ MEHMET TAYTAK'I TBMM'DE MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

ÖZERKAN VE AYDINKAŞ MEHMET TAYTAK'I TBMM'DE MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Siyaset 7.02.2024 11:10:00 0
ÖZERKAN VE AYDINKAŞ MEHMET TAYTAK

ÖZERKAN VE AYDINKAŞ MEHMET TAYTAK'I TBMM'DE MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

 

Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği genel başkanı Mehmet Ali Özerkan yaptığı yazılı açıklamada 11.02.2024 pazar günü dernek genel merkezinde yapılacak genel kurulun detaylarını paylaştı.

 

Dernek yönetim kurulu olarak bir dönemin daha sonuna geldiğini belirten Özerkan "Son üç donemdir dernek üyelerimizin güveni ve teveccühleri ile yürüttüğümüz başkanlık görevi dönemimizde çok önemli çalışmalara imza attık. 1975 yılında kurulan ve zaman zaman çalışmalarında intikalara uğrayan derneğimizi öncelikle mülkiyet sahibi yaparak Ankara ve Afyonkarahisar’da birçok önemli etkinler gerçekleştirdik.

 

DERNEĞİMİZE KAMU YARARINA ÇALIŞAN DERNEKLER STATÜSÜ KAZANDIRDIK

Başta Ankara’da yaşayan hemşehrilerimiz olmak üzere, başkente yüksek tahsil yapmaya gelen gençlerimize burs verebilme çalışmalarımızın devam edebilmesi ile beraber ilimiz Afyonkarahisarımıza ve ülkemize daha faydalı çalışmalarda bulunabilme adına, ülkemizde sayıları 400’ü bulmayan “kamu yararına çalışan vakıf ve derneklere” sağlanan imkanlardan yararlanabilmek için çok büyük mücadeleler verdik. Bu konuda sayın Mehmet Taytak’ı da makamında ziyaret ederek yardımlarını istedik. 

 

Sağolsunlar değerli Milletvekilimiz Sayın Taytak’ın üstün gayret ve destekleriyle gerçekleştirdiğimiz kamu yararına çalışan dernekler statüsüne alınışımızla, bugüne kadar derneğimiz adına yapmış olduğumuz tüm çalışmaları da taçlandırmış olduk.

 

Özerkan daha sonra, "Bu çok önemli çalışmada her zaman yanımızda olan sayın Mehmet Taytak’a Ankara’da yaşayan tüm hemşehrilerimiz adına çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bu noktada genel başkan yardımcımız İsmail Aydınkaş ile birlikte sayın Taytak’a minnet ve şükranlarımızın bir nişanı olarak kendisini TBMM’deki makamında ziyaret ederek genel kurul davetiyemizi ve teşekkür belgemizi takdim ettik." dedi.

 

BİRAZ DA KENDİME, EŞİME VE TORUNLARIMA ZAMAN AYIRMAK İSTİYORUM

Dernek genel başkanı Mehmet Ali Özerkan açıklamasının son bölümünde “16 yıldır derneğimizin her kademesinde gururla görev yaptım. Bundan sonra yeni dönemde görev almayacağım, bize güvenerek gerek maddi, gerekse manevi anlamda destek veren Ankara’daki ve Afyonkarahisar’daki tüm gönül dostlarıma, tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Biraz da kendime ve eşime zaman ayırmak istiyorum. Bu güne kadar bilerek hiç kimseyi kırmadım, bilmeyerek kırılanlar varsa hepsinden özür diliyorum, haklarını helal etsinler. Buradan yeni seçilecek arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.” diyerek açıklamasını sonlandırdı.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °