Özkaya TOKİ taksitleri şimdi çok ucuz 1300 lira

Özkaya TOKİ taksitleri şimdi çok ucuz 1300 lira

Siyaset 16.03.2024 16:30:00 0
Özkaya TOKİ taksitleri şimdi çok ucuz 1300 lira

 

Ak Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili Ali Özkaya ve beraberindeki kalabalık bir heyet AFİHAD’ı ziyaret etti.

 

 Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunan heyetin gündem maddesi Afyonkarahisar ve Afyonkarahisar’a  yapılacak projelerdi.

 

Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay 109 proje ile seçime girdiklerini ifade ederek, Kazandıkları takdirde projelşerinin tamamını  yerine getireceklerini ifade etti. Basın Mensuplarına da Basın lokalini kazandıracaklarını ifadelendiren Uluçay,  Allahın izni ile seçimden büyük bir başarı ile çıkacaklarını ifade etti. 

 

Milletvekili Ali Özkaya’da 2017 yılında İnternet Habercileri Derneğine TOKİ den 69 tane  ev kazandırdıklarını ifade ederek, bu günün şartlarında söz konusu dairelerin taksitlerinin çerez parası gibi aylık 1300 lira gibi bir rakamdan ödendiğini ifade etti. 

 

Bu güne kadar Ak Parti olarak ne söz verildiyse verilen sözün yerine getirildiğinin altını çizen Özkaya, Afyonkarahisar Erenler Bölgesindeki AFRAY projesinin hayal olmadığını, inşaat sürecinin devam ettiğini,ifadelendirerek, 2025 yılında AFRAY’ın yolcu taşımaya başlayacağını söyledi. Sürecin kolay olmadığını da ifade eden Özkaya, güzelgah üzerinde birkaç adet kamulaştırmadan kaynaklı olarak projenin geçiktiğini ama, Yakın zamanda hızlı tren ile engegre edildiği için, 2025 yılında AFRAY’ın faliyete geçeceğini ifadelendirdi. 

 

Gazetecilerin bazı sorularını da cevaplandıran Uluçay ve Özkaya, çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaretlerini sonlandırdı. Ziyaret heyetini AFİHAD Başkanı Soner Gürsan, İnternet Medya Birliği Başkanı İsmail Ögeday, Üyelerden Zafer Çakır, ve Resül Sündük karşıladı. 


Anahtar Kelimeler: Özkaya taksitleri şimdi
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °