Pazarağaç halkı Milletvekili Taytak’ı bağrına bastı

Pazarağaç halkı Milletvekili Taytak’ı bağrına bastı

Siyaset 22.03.2024 15:04:00 0
Pazarağaç halkı Milletvekili Taytak’ı bağrına bastı

Pazarağaç halkı Milletvekili Taytak’ı bağrına bastı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ile birlikte Çay ilçesine bağlı Pazarağaç Kasabası’nda Belediye Başkan Adayı Yasin Şahin tarafından verilen iftar programına katıldı. Belde halkının yoğun ilgi gösterdiği programda Milletvekili Taytak’ı bağrına bastılar. Milletvekili Taytak, iftar yemeğine katılan vatandaşlarla yakından ilgilendi.

 

İftar programından sonra konuşan Milletvekili Taytak, “31 Mart seçimlerine sayılı günler kala teşkilatlarımız ile birlikte seçim çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bugünde Pazarağaç beldemizdeyiz. Seçim çalışmalarımızda tüm beldelerimizde saha çalışmasında bulunduk. Gördüğümüz odur ki, vatandaşlarımız hem partimize hemde adaylarımıza büyük teveccüh göstermektedir. İnşallah 17 olan belediye sayımızı 2 katından daha fazla bir sayıya çıkaracağımıza inanıyorum.

 Biz cumhur ittifakının bir kanatıyız. Bir kanatı AK Parti ise diğer kanatı ise Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

 Cumhur İttifakı ruhu ile belediye başkan adaylarımızın meydanlardan vermiş oldukları sözlerinin arkasındayız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 17 belediyesinin nasıl ihya ettiğiysek, yeni dönemde de belediyelerimize her türlü hizmeti getireceğiz. Seçimlerin son gününe kadar eşimizi, dostumuzu ve vatandaşlarımızı ziyaret edelim. Partimize ve adaylarımıza destek isteyelim. Ayırmadan ayrışmadan canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

ERENLERDE VATANDAŞLARA LOKMA İKRAMINDA BULUNULDU

Milletvekili Taytak ve İl Başkanı Kahveci, daha sonra İl merkezinde Erenler mahallesine geçerek, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ile birlikte teravih namazı çıkışı vatandaşlara lokma ikramında bulundu. Erenler muhtarlığının önünde mahalle halkına seslenen Milletvekili Taytak, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’a oy istedi


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °