Pençe Kilit Operasyonu Şehitleri İçin Taziye Ziyareti Gerçekleştirildi

Pençe Kilit Operasyonu Şehitleri İçin Taziye Ziyareti Gerçekleştirildi

Gündem 27.12.2023 11:15:52 0
Pençe Kilit Operasyonu Şehitleri İçin Taziye Ziyareti Gerçekleştirildi
Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde meydana gelen şehitlerimizin ardından yüksek düzeyli bir taziye ziyareti gerçekleştirildi. Bu üzücü olayın ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve Grup Başkanvekilleri Bahadır Yenişehirlioğlu ile M. Emin Akbaşoğlu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'i ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında milli birlik ve kararlılık mesajları verildi ve terörle mücadelenin, son terörist etkisiz hale getirilene kadar aralıksız bir şekilde devam edeceği vurgulandı. Hükümet temsilcileri, ülke güvenliğinin korunması ve huzurun sağlanması yolunda hayatlarını kaybeden şehitlerimizin anısının önünde saygıyla eğildi.

Bu ziyarette yapılan konuşmalarda, kahraman şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dilekleri iletilirken, terörle mücadelede kaybedilen canların aziz hatıralarının her zaman milletin gönlünde yaşayacağı vurgulandı. Herkesin bu zorlu süreçte birlik ve beraberlik içinde olması gerektiği belirtildi. #terörleMücadele #şehitlerinAnısıYaşasın


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °