Polis Memuru Fethi Sekin'in vefatının 7. yılında onu saygıyla anıyoruz

Polis Memuru Fethi Sekin'in vefatının 7. yılında onu saygıyla anıyoruz

Yasam 5.01.2024 10:34:52 0
Polis Memuru Fethi Sekin
Ülkemizin huzuru ve güvenliği için hayatını kaybeden kahramanlarımızın anısı milletimizin gönlünde daima yaşamaktadır. Polis Memuru Fethi Sekin'in vefatının 7. yılında, saygı ve özlemle anıyoruz. Fethi Sekin, fedakarlığı ve cesaretiyle anılan bir kahraman olup, ülkemizin birlik ve beraberliği uğrunda canını feda edenlerin mirasının bir parçasıdır.

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı, sınırlarımızın korunması ve kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalarla şehitlerimizin bize bıraktığı görevi sürdürmektedir. Polis Memuru Fethi Sekin ve diğer tüm güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Onlar, vatanın korunması adına en önemli görevleri üstlenmiş ve bizlere huzurlu bir vatan bırakmak için en büyük fedakarlığı yapmışlardır. Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı, bu anlayışla görevini sürdürmekte ve ülkemizin sınırlarında güvenliği sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

Polis Memuru Fethi Sekin gibi aziz şehitlerimizin emanetine sahip çıkarak çalışmalarımızı yürütürken, onları yıl dönümlerinde anıyor ve aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Sessizce ama kararlılıkla devam ettirdiğimiz çalışmalarla, şehitlerimizin mirasına layık olma çabası içindeyiz ve ülkemizin huzurunun teminatı olmaya devam ediyoruz. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun. #FethiSekin #Şehitlerimiz #Türkiye #GüvenlikGüçleri


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °