SAK Gönüllüleri Tanışma toplantısında buluşuyor

SAK Gönüllüleri Tanışma toplantısında buluşuyor

Gündem 6.06.2023 16:46:00 0
SAK Gönüllüleri Tanışma toplantısında buluşuyor

SAK Gönüllüleri Tanışma toplantısında buluşuyor Yazdır A Yazı Tipi Yorumlar Ana Sayfa GÜNDEM SAK gönüllüleri tanışma toplantısında buluşuyor GÜNDEM06 Haziran, 2023, Salı 16:33 Yazdır A Yazı Tipi Yorumlar Abone ol Afyonkarahisar’a bağlı Sandıklı İlçesinde iş insanı İsmail Elibol ile AKUT gönüllüsü Hüseyin Özgören tarafından hayata geçirilen bölgenin ilk ve tek yerel Sandıklı Arama Kurtarma Derneği (SAK) üyeleri tanışma toplantısında biraraya geliyor. PaylaşTweetlePinleLinkedinWhatsApp 06 Şubat’ta yaşanan asrın felaketi sonrası Sandıklılı iş insanı İsmail Elibol tarafından kurulan bölgenin ilk ve tek yerel Sandıklı Arama Kurtarma Derneği (SAK) üyeleri 18 Haziran 2023 Pazar günü tanışma toplantısında biraraya gelecek. 

GÖNÜLLÜ SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR Kurulduğu ilk günden itibaren Sandıklı ilçesinde büyük ilgi gören ve ilk etapta 100 civarında gönüllü üyeye ulaşan SAK, 18 Haziran 2023 Pazar günü saat 14.00’de Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda gerçekleşecek olan tanışma toplantısında buluşacak. 

Toplantıda; arama kurtarma ekiplerinin öneminin daha iyi anlaşılması, her şehirde hatta her mahallede eğitimli  ekiplerin olması düşüncesiyle yola çıkılan yolda gelinilen aşama hakkında üyelere bilgiler verilecek. 

Görüş alışverişinin ve istişarenin yapılacağı toplantıda gönüllü sayısının artırılması için izlenecek yolların da ele alınması bekleniyor.

 


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °