SANAYİMİZ, ŞEHRİMİZİN VİZYONUNA DEĞER KATACAK

ÜRETEN VE ÜRETİMİ DESTEKLEYEN BİR BELEDİYE OLACAK

Siyaset 29.02.2024 15:03:00 0
SANAYİMİZ, ŞEHRİMİZİN VİZYONUNA DEĞER KATACAK

 

SANAYİMİZ, ŞEHRİMİZİN VİZYONUNA DEĞER KATACAK

 

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.

 

Afyonkarahisar İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi’ni ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş Yönetim Kurulu Başkanı Hali Acar ve yönetimini ziyaret etti.

 

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Beytullah Karataş şunları söyledi; ‘’Şehrimizin kalkınmasında en büyük etkisi olan, yurdumuzun birçok bölgesinde olduğu gibi Afyonkarahisar’ın da ekonomisi, tarım hayvancılık ve sanayileşmeyle gerçekleşmektedir. Afyonkarahisar İkinci Küçük Sanayi Sitemiz 1200’ü aşkın üyesi ile şehrimizin en büyük ticari kuruluşlarından birisidir. Memleket sanayisiyle kalkınıyor. Bu anlamda sanayi sitemizin gelişmesi için gerek siyasetçiler olarak bizlerin, gerek bürokratlarımızın, gerek ise Afyonkarahisar’lı iş insanlarımızın destek vermeleri gerekiyor. İnşallah bizler sanayimizin şehrimize değer katan bir vizyona sahip olmasında en büyük desteği vereceğiz’’ dedi.

 

ÜRETİME, İSTİHDAMA, İHRACATA DESTEK VERECEĞİZ

 

Saadet Partisi olarak sanayileşmeye büyük önem verdiklerini aktaran Karataş şöyle devam etti; 

Bizler başta organize sanayi bölgeleri ve küçük sanayi siteleri olmak üzere altyapı tesislerine önem verecek ve gelişmesi için planlamalar dahilinde belediyenin tüm imkanlarını seferber edeceğiz. Küçük ve büyük esnafımızın taleplerini sıkıntılarını dikkate alacağız.

 Böylece üretim, istihdam ve ihracat artırılacaktır. Tüm desteklerimiz üretimi, istihdamı ve ihracatı artırmak için kullanılacaktır. Bugüne kadar Afyonkarahisar’da uygulanan destek politikaları, beklenenin aksine “güçlünün ekonomisi”ni büyütmüş, milletin ekonomisini küçültmüştür. 

 

ÜRETEN VE ÜRETİMİ DESTEKLEYEN BİR BELEDİYE OLACAK

 

Afyonkarahisarımızı gerçek anlamda kalkındırmak, üreten ve üretimi destekleyen bir belediye olmak, vatandaşlarımızı müreffeh hâle getirmek için hizmetle, yatırımla, istihdamla, üretimle, vatandaşlarımızın gerçek ihtiyaçlarına cevap vererek, 

Afyonkarahisar’ı büyüteceklerini dile getiren Karataş, şehrin ekonomik kalkınması ve gelişmesi için bölgesel ihtiyaç ve kapasiteleri dikkate alarak yeni yatırım projeleri geliştirilecektir. Böylece hizmet, tarım, sanayi, teknoloji sektörlerinde hem mevcut yatırımların verimliliği artırılacak hem de yeni yatırım projeleri teşvik edilecektir. 

Temel sektörler, bölgesel gelişme ve tematik alanlarla ilgili ana plan ve stratejiler oluşturulacaktır. Kalkınma ajanslarının etkin koordinasyonuyla kalkınma planları ve bunlara dayalı uygulamalar, bölgesel düzeyde şehrimizin yatırım önceliklerinin belirleneceği şekilde yapılandırılacaktır.

 Özel sektörün ve sivil toplumun katılımı teşvik edilerek kalkınma iş birliği faaliyetlerinde kamu-özel sektör-sivil toplum iş birliği artırılacaktır


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °