Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Yılın Projeci Başkanı" seçildi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Yılın Projeci Başkanı" seçildi

Siyaset 2.01.2024 18:07:33 0
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl,
Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Türkeli gazetesinin düzenlediği "Yılın Enleri" anket sonuçlarına göre "Yılın Projeci Başkanı" seçildi. Başkan Çöl, 2023 yılında yaptığı çalışmalar ve ilçenin altyapı, çevre düzenlemesi, sosyal hizmetler ve diğer projelerindeki ilerlemeleriyle ilçenin gelişimine büyük katkı sağladı. Bu başarı nedeniyle ödüllendirildi.

Türkeli Gazetesi'nin her yıl gerçekleştirdiği "Yılın Enleri" değerlendirmesinde, Başkan Çöl'ün projeleri dikkat çekti. Sandıklı'nın yaşam standartlarını yükseltmek ve ilçeye modern bir dokunuş katmak amacıyla yaptığı çalışmalar, gazete tarafından takdirle karşılandı.

Ödül hakkında konuşan Dr. Mustafa Çöl, bu başarının belediye personeli, halk ve projelerde birlikte çalıştığı kişi ve kurumların ortak çabalarının sonucu olduğunu belirtti. İlçenin daha iyi bir geleceğe taşınması için gösterdikleri gayretlerin bir yansıması olduğunu ifade etti. Aldığı ödülün motivasyonunu artırdığını ve ilçe için daha fazlasını yapma konusunda kendisini teşvik ettiğini dile getirdi.

Dr. Mustafa Çöl, "Yılın Projeci Başkanı" seçilmesine vesile olan gazete ve destekleyen herkese teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Sandıklı'nın geleceğini şekillendirecek projelerine daha güçlü adımlarla devam edeceklerini vurguladı.

#Afyonkarahisar #Sandıklı #BelediyeBaşkanı #MustafaÇöl #YılınEnleri #YılınProjeciBaşkanı #TürkeliGazetesi

Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °