Sandıklı'da Halka Açılan Yeni Araba Pazarı Başarıyla Hizmete Açıldı

Sandıklı'da Halka Açılan Yeni Araba Pazarı Başarıyla Hizmete Açıldı

Gündem 6.01.2024 18:38:10 0
Sandıklı
Sandıklı ilçesinde faaliyet gösteren Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, yeni halka açık araba pazarının ziyaretini gerçekleştirdi. Yerel esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören pazar alanı, Kapalı Pazar yerinde kurulmuş ve Başkan Çöl'ün incelemeleri sırasında esnaflarla bir araya geldiği bir ortam sağladı. Başkan Çöl, araba pazarının ilçedeki ekonomik çeşitliliği artıracağını ve vatandaşlara daha hesaplı araç satın alma imkanı sunmanın yanı sıra, yerel ekonomiye de katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Gelecekte daha da büyüyerek ilçenin ticari hayatına önemli katkılar sunacağına da değinen Başkan Çöl, pazarın ilçenin ticari potansiyelini artıracağına inandıklarını ifade etti.

Araba pazarı, vatandaşlara geniş bir araç seçeneği sunarak bütçe ve tercihlerine uygun araç seçme imkanı sağlıyor. Pazarın samimi ve dinamik atmosferi, ilçe halkı tarafından olumlu karşılandı ve Başkan Dr. Mustafa Çöl'e teşekkür edildi. Sandıklı Belediyesi tarafından hayata geçirilen araba pazarı, sadece ekonomik kolaylık sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda ilçenin sosyal yaşamına da renk katıyor ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ün katılımı ile toplum ve belediye yönetimi arasındaki iletişim ve bağları güçlendiriyor.

#SandıklıBelediyesi #DrMustafaÇöl #Sandıklı #ArabaPazarı #Haber #Ekonomi #SosyalYaşam #TicaretPotansiyeli #Esnaf #Vatandaşlar

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °