Sarıkamış Şehitleri için Türkiye'nin dört bir yanında anma törenleri düzenleniyor

Sarıkamış Şehitleri için Türkiye'nin dört bir yanında anma törenleri düzenleniyor

Gündem 22.12.2023 16:11:36 0
Sarıkamış Şehitleri için Türkiye
Türkiye'nin kalbinde bir anma töreni yükseliyor; bir yüzyıl öncesinin kahramanları, Sarıkamış şehitleri, milletin dualarıyla anılıyor. Kurtuluş mücadelesinin çetin yanlarını en acı şekilde deneyimleyen binlerce asker, Allahuekber Dağları'nda vermiş oldukları mücadele ve göstermiş oldukları kahramanlıkla tarihimizin en önemli dönemeçlerinden birini işaret ediyor. Tarih sayfalarından süzülen bu kahramanlık hikâyesi, bugün Saadet Partisi öncülüğünde bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla hatırlanıyor.

Dondurucu soğuklarda vatan için canlarını feda eden bu yiğitler, gelecek nesiller tarafından da unutulmamaları gereken, istiklâl mücadelemizin en çarpıcı simgelerinden biri olarak hafızalarda yaşatılıyor. Saadet Partisi tarafından düzenlenen anma programı, bu uğurda canlarını feda eden atalarımıza olan saygının bir göstergesi olarak, Sarıkamış'ta gerçekleştiriliyor. Parti yetkilileri ve katılımcılar, şehit düşen askerlerimizin aziz hatıralarını yaşatma ve onlara duyulan minnettarlığı ifade etme amacıyla bir araya geliyor.

Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna şehadete yürüyen Sarıkamış şehitlerini anma töreni, milli birlik ve beraberliğin sembolü olarak da öne çıkıyor. Saadet Partisi'nin bu yılki organizasyonuyla, tüm ülkeyi kapsayan bir hafıza faaliyeti sergilenerek, toplumsal hafızamızda yer alan bu tarihî olaya vurgu yapılmış oluyor. Parti, genç kuşakları ve kamuoyunu, destansı bir direnişin ve fedakârlığın tanığı olan Sarıkamış şehitlerini hatırlamaya ve onların mirasına sahip çıkmaya davet ediyor.

Bugün de Anadolu'nun dört bir yanında çınlattığımız şehadet sözcükleri, Allahuekber Dağları'nın zirvelerinde yankılanmaya devam ediyor. Bu kahramanlar, milletimizin hürriyet ve istiklal yolculuğunda daima şerefle anılacak.

#saadetpartisi #anmatöreni #Sarıkamışşehitleri #millibirlikveberaberlik #şükranveminnetduyguları #kahramanlarımız

Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °