SBF Akademik ve İdari Personeline Protokol Eğitimi Verildi

SBF Akademik ve İdari Personeline Protokol Eğitimi Verildi

Ekonomi 29.02.2024 12:10:23 0
SBF Akademik ve İdari Personeline Protokol Eğitimi Verildi
Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Araştırma ve Geliştirme Çalışma Komisyonu, SBF akademik ve idari personeline Resmi Görgü Kuralları (Protokol) Eğitimi düzenledi. Eğitim, AFSÜ Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü (BYHK) tarafından organize edildi. SBF Dekanı Tolga Ertekin, SBF Araştırma ve Geliştirme Çalışma Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Yeliz Ciğerci, Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz ile SBF akademisyenleri ve idari personeli, Mavi Salon'da gerçekleşen eğitime katıldı.

Eğitimde, BYHK'den Öğr. Gör. Ceyda Karaman ve Öğr. Gör. Nesrin Gülcü tarafından sunumlar gerçekleştirildi. Sunumlarda, protokol kuralları, protokolde karşılama ve uğurlama, makamda davranış kuralları, ast-üst ilişkilerinde dikkat edilmesi gereken kurallar, giyim, hitap ve üslup, selamlaşma ve tokalaşma, tanıtma ve tanıştırma, telefonda konuşma gibi birçok konu ele alındı.

Eğitimde, Rektörlük ya da fakülte ev sahipliğindeki etkinliklerde dikkat edilmesi gereken noktalar, kurum içi protokol düzeni, törenlerde ve programlarda oturma düzeni gibi konular da aktarıldı. Ayrıca, katılımcılara karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi verildi.

Eğitim, Doç. Dr. Ciğerci ve SKS Daire Başkanı Yılmaz tarafından Öğr. Gör. Karaman'a ve Öğr. Gör. Gülcü'ye Teşekkür Belgesi takdim edilerek sona erdi.

#SBFArastirmaVeGelisimKomisyonu #AFSUBasinYayinVeHalklaIliskilerKoordinatorlugu #ResmiGorguKurallari #ProtokolEgitimi #SBF #SağlıkBilimleriFakültesi

Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °