Seçimlerde Kim kazandı ?Kim kaybetti?, Kim oyuna geldi ? bariz şekilde anlaşıldı.

Seçimlerde Kim kazandı ?Kim kaybetti?, Kim oyuna geldi ? bariz şekilde anlaşıldı.

Siyaset 17.05.2023 15:28:00 0
Seçimlerde Kim kazandı ?Kim kaybetti?, Kim oyuna geldi ? bariz şekilde anlaşıldı.


Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, bir basın açıklaması yaptı. 
Uysal yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.
“Seçimlerde Kim kazandı ?Kim kaybetti?, Kim oyuna geldi ? bariz şekilde anlaşıldı.

 Bakıyoruz ki,13.Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu,doğru olanı tek bir ilde yapmış o da Erzincan’da sayın Mustafa Sarıgül’ü aday göstermekle yapmış. 

Başkan Mustafa Sarıgül büyük bir oyla milletvekili oldu.
Ama bakıyoruz ki millet ittifakı masasının 4 genel başkanı Uysal, Karamollaoğlu, Babacan ve Davutoğlu’nun hiçbir katkısı Kılıçdaroğlu’na olmamıştır. Aksine Kılıçdaroğlu’nun bu dört isme faydası olmuştır, sonuçlar ortada.
Bu saydığım dört isim acaba kendi memleketinde milletvekili olmayı boşverin muhtar bile seçilemeyecek kapasitede olan insanlar.Bnların millet ittifakı içinde yer alması seçimlerin hüsranla sonuçlanmasına ve birde Kemal kılıçdaroğlundan ödül olarak meclise girmelerine sebeb olmuştur.

Bu arada, Ekrem İmamoğlu ve Mahsur Yavaş’ta boylarının ölçüsünü almış oldular.
Sayın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 lı masada senin partinde dahil olmak üzere, Cumhurbaşkanı olabilmen için çalışma yapmadıkları gibi, destek açıklayan TDP lideri genel başkanımız Mustafa Sarıgül’ün  il ve ilçe başkanlarına senin il ve ilçe başkanların yanına bile gidip destek istememiştir

.Sayın Kılıçdaroğlu, başta millrt ittifakına almadığınız Mustafa Sarıgül yanına aldıklarından daha vefalı çıktı.
İşte o nedenle senin millet ittifakını kurman boşuna. 

Masanın 4 genel başkanı na karşılık tek başına girdiği seçimden başarı ile Erzincan Milletvekili seçilen Sayın Sarıgül bile bu dört isme ağır gelir. 

Bir diğer konu Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan, deprem yaşanan 11 ilin 8 ini ezici üstünlükle aldığı için CHP ve bölücü zihniyet deprem bölgesinde depremden etkilenen kardeşlerimize hakaret ederek, “keşke hepiniz ölseydiniz, size, az bile” diyerek, büyük bir terbiyesizliğe de imza atmışlardır. 

İşte bizler bu zihniyetin kanından şüphe ederiz bunların kanında, müslüman kanı ve Türk kanı yok galiba ki bu cümleleri sarf edebiliyorlar

 Yazıklar olsun bunlar sırf iktidar hırsı ve oy için Kılıçdaroğlu yandaşları atmadıkları taklaları atıyor milletin önünde, merak etmeyin bu millet sizlere gereken taklayı çok güzel attıracak sadece izleyin ve görün bakalım.” Dedi.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °