Şehit Polis Ekrem Gebece İçin İlkokullar Arası Futbol Turnuvası Düzenlendi.

Şehit Polis Ekrem Gebece İçin İlkokullar Arası Futbol Turnuvası Düzenlendi.

Spor 8.06.2023 15:56:00 0
Şehit Polis Ekrem Gebece İçin İlkokullar Arası Futbol Turnuvası Düzenlendi.

Çobanlar ilçesinde, Şehit Ekrem Gebece'nin anısını yaşatmak ve çocuklara sporu sevdirmek için ilkokullar arası futbol turnuvası düzenlendi. Çobanlar İlçe Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen turnuvaya 120 genç sporcu katıldı. Rekabetin büyük olduğu turnuvada, genç sporcular sahada en iyi performansları sergileyerek Şehit Polis Memuru Ekrem Gebece'nin fedakarlıklarını ve cesaretini örnek aldılar.

Sahada gerçekleşen heyecan dolu maçları, sporseverler ve aileler izledi. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, turnuvanın amacını, Şehit Polis Memuru Ekrem Gebece'nin fedakarlıklarını unutmamak, onun hizmetlerini anmak ve genç nesilleri spora teşvik etmek olarak açıkladı. Kasapoğlu, "Turnuva, Çobanlar ilçesinde sporun ve dayanışmanın gücünü bir kez daha ortaya koydu ve gelecekte daha fazla spor etkinliği düzenlenmesi için ilham verdi. Şehit Polis Memuru Ekrem Gebece'nin adı, bu turnuva aracılığıyla sürekli yaşayacak ve genç sporcuların kalplerinde ilham kaynağı olmaya devam edecek" şeklinde konuştu.

Turnuva sırasında genç sporcuların birbirlerine gösterdiği saygı ve dostluk, etkinliğin amacını bir kez daha ortaya koydu. Dereceye giren takımlar büyük bir ödül töreniyle ödüllendirildi. Birinci, ikinci ve üçüncü olan takımların sporcuları madalya ve kupalarını gururla aldılar. 

Bu anlamlı etkinlik, Şehit Polis Memuru Ekrem Gebece'nin anısını yaşatmanın yanı sıra, genç nesillerin spora teşvik edilmesi ve sporun dayanışma gücünün gösterilmesi açısından büyük önem taşıyor.


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °