"Şehit polislerimizin katilleri Meclis'e girdi"

"Şehit polislerimizin katilleri Meclis'e girdi"

Gündem 22.05.2023 11:04:33 0
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, seçim kampanyası kapsamında Afyonkarahisar merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada, PKK ile müzakere edenlere, polis ve askerimizi şehit ettirenlere Türk Milleti'nin oy vermeyeceğini belirtti. Köksal, şehit polislerimizin, Gaffar Okan'ın katillerinin AKP'nin siyasi uzantılarından meclise girdiğini söyledi.

Köksal, İkinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi. 28 Mayıs'ta halkın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı olarak seçeceğini umduğunu vurguladı.

Köksal, birçok konuda AKP'nin icraatlarına değinerek, Türk halkının karşılaştığı sorunları sıraladı. Bunların arasında Atatürk sevgisi olmayanlara oy vermemeyi, Türk bayrağını değiştirelim diyenlere oy vermemeyi, Türkiye Cumhuriyeti'nin adının Anadolu Cumhuriyeti olmalı diyenlere oy vermemeyi, yerli tohumu yasaklayanlara oy vermemeyi, emeklileri yaşlılıklarında değişik işlerde çalışmaya mahkûm edenlere oy vermemeyi ve daha birçok konuda ayrıntılı bir şekilde konuştu.

Afyonkarahisar'ı karış karış gezerek tüm vatandaşlara ulaştıklarını belirten Köksal, halkın ilk turda değişim istediğini ve memnun olmadığı iktidardan umudunu kestiğini söyledi.

Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °