SELAMET YARDIM DERNEGİ YAŞIK’A EMANET

SELAMET YAŞIK’A EMANET

Gündem 28.08.2023 10:28:00 0
SELAMET YARDIM DERNEGİ YAŞIK’A EMANET

 

Tüm dünyada faaliyet gösteren insani yardım derneği kapsamında hizmet veren Selamet Derneği’nin Afyonkarahisar temsilcisi belli oldu. 

Geçtiğimiz aylarda yaşadığımız yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen afette etkin rol oynayan ve insani yardım  noktasında başta Türkiye olmak üzere pek çok ülkede faaliyetlerine aralıksız devam eden Selamet Uluslararası Yardım Derneği Afytonkarahisar İl Temsilcisi Tufan Yaşık oldu. 

Görevlendirmenin ardından bir açıklama yapan Yaşık Afyonkarahisar’da ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi ve gerçek yardımın gerçek kişilere ulaşması noktasında titiz bir yol izleyeceklerini duyurdu. Yaşık açıklamasında “Günümüzde ihtiyaç sahiplerinin uluslararası anlamda  tespiti ve giderilmesi noktasında çalışan bir yardım derneğinin Afyonkarahisar temsilcisi olmaktan son derece mutluyuz

. Afyonkarahisar’da yardım konusu maalesef suiistimale son derece açık bir konu olmakla birlikte gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmakta zorluk yaşandığını görüyoruz.

 İnşallah bizler Selamet Derneğimizin misyonuna uygun hareket ederek bu tür belirsizliklere ilimizde elimizden geldiğince müdahil olacağız” dedi. 

TUFAN YAŞIK KİMDİR?

Tufan Yaşık 1983 yılında Afyonkarahisar’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Afyonkarahisar Merkezde, üniversite öğrenimini ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, endüstriyel elektrik alanında tamamladı. Hayat boyu öğrenme mottosunu kendisine ilke edinen Yaşık ayrıca Eskişehir Anadolu Üniversitesi, veteriner sağlık ve laborant bölümünü okumaktadır. 

İş hayatında 2008-2015 arası veteriner ecza deposu mümessilliği yapmış olup Babasının vefatı sonrasında  otogardaki şehirler arası otobüs işletmeciliği yapmaktadır. Yaşık, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Anahtar Kelimeler: SELAMET YARDIM DERNEGİ YAŞIK’ EMANET
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °