"Siber Suç Operasyonu: Kedilere Eziyet Eden "C31K" Topluluğunun Üyelerine Gözaltı"

"Siber Suç Operasyonu: Kedilere Eziyet Eden "C31K" Topluluğunun Üyelerine Gözaltı"

Asayis 14.01.2024 11:59:30 0
Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın yaptığı çalışmalar sonucunda, "C31K" adlı sosyal medya topluluğunun kedilere eziyet ettiği ve örgüt propagandası yaptığı tespit edildi. Bu tespit üzerine İstanbul, Mersin, Tekirdağ, Çorum ve Karabük'te operasyon düzenlendi ve 5 şüpheli şahıs yakalandı.

Şüpheli şahıslar, çocukların kullanımı için müstehcen yayınları ülkeye sokmak, çoğaltmak, satmak, nakletmek, ihraç etmek, suçlu ve suçluyu övmek, bir ev hayvanını veya evcil hayvanı kasten öldürmek ve suç işlemeye alenen tahrik etmek suçlarından tutuklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın yaptığı çalışmalar sonucu, kedilere eziyet ettikleri ve örgüt propagandası yaptıkları tespit edilen "C31K" adlı sosyal medya topluluğu üyelerine yönelik İstanbul, Mersin, Tekirdağ, Çorum ve Karabük'te operasyon düzenlendi. Şüphelilerin yakalanmasıyla ilgili bilgiyi paylaşan T.C. İçişleri Bakanlığı'nın tweetini burada görebilirsiniz: [Tweet'in linki](https://twitter.com/TC_icisleri/status/143/urldeneme)

Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °