Siyaset Dünyası Yasında: Saadet Partisi Yöneticisi Hasan Bitmez'i Kaybettik

Siyaset Dünyası Yasında: Saadet Partisi Yöneticisi Hasan Bitmez'i Kaybettik

Siyaset 14.12.2023 13:42:34 0
Siyaset Dünyası Yasında: Saadet Partisi Yöneticisi Hasan Bitmez
Türk Siyaset Dünyası Yasında: Saadet Partisi Yöneticisi Hasan Bitmez'i Kaybettik Türkiye, bugün bir siyasi figürünü kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Saadet Partisi'nin deneyimli ismi, Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatı, siyaset dünyasında derin bir yas bıraktı.

Partiden yapılan duyuruda, Bitmez'in yaşamını yitirdiği haberi kamuoyu ile paylaşıldı. Saadet Partisi, Hasan Bitmez'in ölümünün kendileri başta olmak üzere tüm ülke için büyük bir kayıp olduğunu vurgulayarak, merhumun ailesine, partililere ve Türk milletine başsağlığı temennilerini iletti.

Saadet Partisi'nin duyurusunda, "Kıymetli yöneticimiz, yol arkadaşımız, Hasan Bitmez'in ahirete intikali hepimizi derinden sarsmıştır. O, siyasi hayatını milletimizin ve ülkemizin huzur, refah ve adalet ideallerine adayan bir isim olarak hatırlanacaktır. Merhuma yüce Allah'tan rahmet, geride bıraktığı sevenlerine sabır ve teselli diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Hasan Bitmez'in siyasi kariyeri boyunca sergilediği duruş ve çalışmalarıyla bilinen bir siyasi figür olduğu belirtilirken, ülkenin çeşitli kesimlerinden taziye mesajları gelmeye başlamıştır. Yapılan açıklamada Bitmez'in cenaze namazı ve defin işlemleri ile ilgili bilgilerin ilerleyen saatlerde kamuoyu ile paylaşılacağı bildirildi.

Siyasi idealleri ve toplumsal katkılarıyla anılan Hasan Bitmez'i kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olan Saadet Partisi ve Türkiye'nin farklı siyasi çevreleri, birlik ve beraberlik mesajlarıyla merhumun hatırasını yaşatmaya devam edeceklerini belirtmektedirler.

#HasanBitmez #SaadetPartisi #TürkSiyaseti #Türkiye #Başsağlığı #SiyasetDünyası #KocaeliMilletvekili

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °