Sokak Hayvanlarına Mama Tesisi Ve Barınma Merkezi Yapacağız”

Sokak Hayvanlarına Mama Tesisi Ve Barınma Merkezi Yapacağız”

Siyaset 5.03.2024 10:05:00 0
Sokak Hayvanlarına Mama Tesisi Ve Barınma Merkezi Yapacağız”

“Sokak Hayvanlarına Mama Tesisi Ve Barınma Merkezi Yapacağız”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, sokaktaki canlar için mama üretim tesisi ve barınma merkezi yapılması planlarının projeleri arasında yer aldığını belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, ‘Sokak Hayvanları Barınma Merkezi’ ve ‘Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisi’ projeleri hakkında açıklama yaptı.

“Sokak hayvanlarımızın ihtiyaçlarına göre yeterli büyüklükte kapalı ve açık bölümlerin bulunduğu bir barınma merkezi yapacağız.” diyen Başkan Adayı Uluçay, “Bu merkez içerisinde sokak hayvanları için veteriner odası, barınma ve ameliyathane yer alacak. 

Bir başka projemiz olan sokak hayvanları mama üretim tesisi projemizle belediyemiz barınaklarındaki hayvanlar için mama üreteceğiz. 

Bunun yanında barınakta hayvan sahiplenen vatandaşlarımıza da ücretsiz mama desteği sağlayacağız.” dedi. Uluçay sözlerine şöyle devam etti: 

“Hayata geçireceğimiz bu iki projemizle şehrimizin genelinde sokak hayvanlarına düzenli olarak mama temin edilmesini sağlayacak ve böylelikle hayvanların açlıkla mücadele etmesinin önüne geçeceğiz. Aynı zamanda şehrimizin insanları da bu projelerde fayda sağlayacak. Çünkü daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için sokak hayvanlarını korumamız gerekiyor.”dedi.


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °