Suçlular Bolvadin İlçe merkezinde yakalandılar.

.Suçlular Bolvadin İlçe merkezinde yakalandılar.

Asayis 17.12.2022 13:04:00 0
Suçlular Bolvadin İlçe merkezinde  yakalandılar.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince; Bolvadin İlçesi Konak Mahallesinde bulunan bir çay bahçesinde faili meçhul şüpheli şahıs veya şahıslarca darp edilmiş halde bulunan M.K. isimli şahıs Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edilmiş olup şahsın halen bilinci kapalı olarak Yoğun Bakım Servisinde tedavisi devam etmektedir.

Olay ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan araştırmada, yaralı şahsın bahse konu olay yerinde darp edildikten sonra üzerinde bulunan 3-4 bin TL para ve kendisine ait cep telefonunun alındığı olayın şahsın bulunmadan yaklaşık olarak 36 saat önce meydana geldiği ayrıca olay n 2 hafta kadar önce de yaralı şahsın faili meçhul şahıs veya şahıslarca darp edilerek yine kendisine ait cep telefonunun ve üzerinde bulunan 7-8 bin TL paranın alındığı anlaşılmıştır.

Konu ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştirenlerin A.Y., A.K. ve M.P. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş, yapılan takip neticesinde eş zamanlı olarak A.Y. ve A.K. isimli şahıslar kullanmış oldukları araç ile M.P. isimli şahıs ise Bolvadin İlçe merkezinde  yakalandı.

Şüpheli şahısların ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda yaralı şahsa ait 2 adet cep telefonu ve 1 adet Ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiş olup,  sevk edildikleri mahkemece A.K. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, A.Y. ve M.P. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Perşembe 20.6 ° / 6.8 °
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °