Survivor All Star 2024'de Kıyasıya Mücadele: Dokunulmazlık Hangi Takıma Geçti?

Survivor All Star 2024'de Kıyasıya Mücadele: Dokunulmazlık Hangi Takıma Geçti?

MAGAZİN 27.03.2024 15:31:40 0
Survivor All Star 2024
Survivor All Star 2024 yarışmasının 69. bölümü, adrenalin dolu bir dokunulmazlık mücadelesine sahne oldu. Yarışmacılar, ıssız adada hayatta kalma ve birbirlerine üstünlük sağlama amacıyla kıyasıya bir rekabete girdiler.

Kırmızı ve Mavi takımlar, zorlu parkurda birbirleriyle mücadele etti. Kırmızı Takım, Merve Aydın, Pınar Saka, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Bozok Goren, Özgür Tetik, Mustafa Kemal Kurt, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Sema Aydemir gibi güçlü isimlerden oluşuyordu. Mavi Takım ise Seda Ocak, Berna Canbeldek, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Damla Can, Yiğit Poyraz, Hakan Hatipoğlu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Yaman Keleş ve Batuhan Karacakaya gibi yetenekli yarışmacılardan oluşuyordu.

Bu heyecan dolu bölümde hangi takımın dokunulmazlığı kazandığı ve ada konseyindeki stratejiler, Survivor All Star 2024'ün sonraki bölümünde izleyicilerle buluşacak. Türk televizyonlarının popüler yarışma programlarından biri olan Survivor, zorlu parkurları, strateji dolu oyunları ve elenme heyecanıyla izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

#SurvivorAllStar2024 #Survivor #Yarışma #Dokunulmazlık #Rekabet #KıyasıyaMücadele

Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °