TAYTAK, “ARKAMIZDA DEVLET, GÖNLÜMÜZDE MİLLET, AKLIMIZDA HİZMET VAR”

TAYTAK, “ARKAMIZDA DEVLET, GÖNLÜMÜZDE MİLLET, AKLIMIZDA HİZMET VAR”

Siyaset 20.03.2024 14:41:00 0
TAYTAK, “ARKAMIZDA DEVLET, GÖNLÜMÜZDE MİLLET, AKLIMIZDA HİZMET VAR”

TAYTAK, “ARKAMIZDA DEVLET, GÖNLÜMÜZDE MİLLET, AKLIMIZDA HİZMET VAR”

Milletvekili Mehmet Taytak, hafta sonu yapılan, Milliyetçi Hareket Partisi 14.Olağan Kurultayı sonrası Afyonkarahisar’da çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Emirdağ ve Bolvadin ilçelerinde hemşehrileri ile buluşan Taytak, “Arkamızda Devlet, gönlümüzde millet, aklımızda hizmet var” dedi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ile birlikte Emirdağ ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Emirdağlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa Emirdağ ilçe teşkilatı tam kadro katıldı. Ardından Bolvadin İlçesinde esnaflar ile bir araya geldi.

 

TAYTAK, “ARKAMIZDA DEVLET, GÖNLÜMÜZDE MİLLET, AKLIMIZDA HİZMET VAR”

Açılışta konuşan Milletvekili Taytak, “Geçtiğimiz hafta sonu toyumuzu gerçekleştirdik. Yine dünya Milliyetçi Hareket Partisi’ni seyretti. Ramazan ayı içerisinde muhteşem bir kurultay gerçekleştirdik. Yeni yüzyıl, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeni anlayışlarını, yeni ilkelerini, yeni düşüncelerini Sayın Genel Başkanımızın paylaştığı bir dönem oldu. Artık bundan sonraki dönemlerde fikir ve düşüncelerimizi ortaya koyacak ve yerel manada Türkiye genelinde çok ciddi Milliyetçi Hareket Partili belediyelerin daha çok olduğu Türkiye olacak inşallah. 

Bunlardan bir tanesi de Emirdağ ilçemiz olacak. 

Burada 3 belediyemizde 3 hilali dalgalandıracağız. Seçim gezilerimizde söylediğimiz gibi belediye başkan adaylarımızın meydanlarda vermiş oldukları sözlerin arkasındayız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl genelinde 17 belediyesi var. Başkan adaylarımızın seçimler öncesi vermiş oldukları sözleri kısa zaman içerisinde yerine getirdik. İnşallah bu dönemde aynı azimle çalışarak başkan adaylarımızın belediye başkanı seçildikten sonra vatandaşlarımıza vermiş oldukları sözleri teker teker yerine getireceğiz. Çünkü, Arkamızda Devlet, gönlümüzde millet, aklımızda hizmet var” dedi.

 

 

KAHVECİ, “SIKMADIK EL DOKUNMADIK GÖNÜL BIRAKMIYORUZ”

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, “31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlere sayılı günler kaldı. Seçim çalışmaları çerçevesinde hem il merkezi olsun hem de ilçe, belde ve köylerde vatandaşlarımız adaylarımıza ve partimize yoğun bir teveccüh göstermektedir.

 Bu teveccühü de sahada yakından görmekteyiz. Bu dönem Milliyetçi Hareket Partisi’nin 17 belediyesi var. İnşallah 31 Mart tarihinden sonra bu sayıyı 2 katından daha fazla bir sayıya çıkartacağımıza inanıyoruz.

 Bütün adaylarımız yani belediye başkan adaylarımız, belediye meclis üyesi adaylarımız ve il genel meclis üyesi adaylarımız yoğun bir tempoda birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmıyoruz” diye konuştu.

 

EMİRAĞ VE BOLVADİN ESNAFINI ZİYARET EDİLDİ

Milletvekili Taytak ve İl Başkanı Kahveci, Emirdağ ilçe teşkilatı ile birlikte ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar Emirdağ belediye başkan adayı Hüseyin Duran’a destek

vereceklerini ve mantıklı bir değişime ihtiyaç olduklarını dile getirdiler. Milletvekili Taytak ve İl Başkanı Kahveci, daha sonra Bolvadin ilçesine geçerek burada Bolvadin teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundular. Bolvadin Belediye Başkan Adayı Derviş Aynacı’ya destek isteyen Milletvekili Taytak, vatandaşlarla da sohbet etti.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °